Stadstuinen

De basisvoorwaarden van tuingeluk

Ook als je midden in de stad woont en op zoek bent naar het tuingeluk, kun je bij ons terecht. Je hebt geen enorme lap grond nodig om persoonlijk tuingeluk te ervaren.

Jouw tuingeluk wordt voornamelijk bepaald door vier eenvoudige basisvoorwaarden:

9

Inrichting

De verhouding tussen verharding en groen.

9

Diepte- en hoogteverschil

Zorg voor voldoende spanning in de tuin.

9

De privacy

Bijvoorbeeld met bomen en groene afscheidingen.

9

De energiebalans

Zoveel onderhoud als je zelf wilt.

Wij helpen je graag bij het uitvoeren van de vier beginselen: inrichting, diepte- en hoogteverschil, privacy en energiebalans.

Laat je inspireren

Duizenden mogelijkheden vormen samen jouw droom.

Meer tuininspiratie

Help tuindieren de winter door

Help tuindieren de winter door

In de winter zie je veel minder dieren in de tuin. Dit betekent niet dat ze er niet zijn; ze zijn juist hard bezig met overleven. Er is minder voedsel en heel veel natuurlijke schuilplekken zijn weggehaald door de mens. Hoe help je deze dieren?

Zwembad in de tuin

Zwembad in de tuin

Denk je na over het plaatsen van een zwembad in de tuin? Wat ons betreft is het een heerlijke toevoeging tijdens de warme zomermaanden! Maar wat moet je doen voordat je een zwembad in je tuin laat plaatsen? Wij vertellen je alles over de do’s en dont’s!

Bedrijfstuinen

Bedrijfstuinen

BedrijfstuinenDe bedrijfstuin is een visitekaartjeEen goed onderhouden tuin rondom het bedrijf is een echte eye-catcher voor voorbijgangers en potentiële klanten. Een prachtig visitekaartje dus. Maar ook voor je werknemers zal een kantoortuin een ware verademing zijn....

Duurzame tuinen

Duurzame tuinen

Duurzame tuinenEen verantwoorde tuinSfeertuinen die zich onderscheiden in eigentijdse en gedurfde vormgeving, gebruik van hoogwaardige materialen en uitvoering tot in de kleinste details. Als tuinspecialist denken wij graag met je mee en zorgen wij dat jouw tuin een...

Dak- en geveltuinen

Dak- en geveltuinen

Dak- en geveltuinenMilieubewuste dakenGroene daken staan in het middelpunt van de belangstelling. Met het groeiende milieubewustzijn komt ook de wens naar voren om de schaarse, volgebouwde grond terug te winnen en zo het leefklimaat te verbeteren. Vlakke en licht...

Natuurlijke tuinen

Natuurlijke tuinen

Natuurlijke tuinenGroen is belangrijkGroen heeft niet alleen een decoratieve functie. Groen is belangrijk in relatie tot onze gezondheid en de kwaliteit van ons leefmilieu. De combinatie van groen met alles wat de tuin biedt, zorgt letterlijk en figuurlijk voor leven...

Vakkundige vertaling van het tuinontwerp

Na de ontwerpfase gaan we verder met de uitvoering van het tuinontwerp. Het is mogelijk voorbereidende werkzaamheden zelf uit te voeren, of alles uit handen te geven. Wij leggen de tuin vakkundig aan, in nauwe samenwerking met de klant. Goede bedrijfsvoering, inzet van vakkundig personeel, duidelijke afspraken en een hoge mate van service zijn hiermee verzekerd.

Naast de aanleg van complete tuinen, kun je bij Van Nieuwland Tuinen ook terecht voor het aanpassen en opknappen van jouw tuin. Vaak gaat dit om kleinere werkzaamheden waar geen ontwerp voor nodig is. Denk hierbij aan het plaatsen van tuinafscheidingen, aanleg van beplanting, vernieuwen van het gazon, vijveraanleg en boomverzorging. Wij komen graag bij je langs om de werkzaamheden te bespreken.

Van begin tot eind

Het tuinplan uitvoeren

Ons vakkundige team gaat aan de slag met jouw tuinplan.

7

Communicatie staat voorop

Wij houden nauwe samenwerking met de klant, zodat de tuin helemaal naar wens is.

7

Renovatie

Wij renoveren ook bestaande tuinen, naast de aanleg van nieuwe tuinen.

7

Maak een afspraak in jouw tuin!

Duurzaam

100% op maat

Vrijblijvende offerte