Tuinontwerp en advies

Het begint bij een tuinontwerp

Het tuinontwerp is de basis voor een goed aangelegde tuin. Hiermee leggen we de basis voor de stijl, vorm en sfeer van jouw tuin. In een eerste vrijblijvend gesprek, bespreken wij jouw wensen. Wij laten je allerlei voorbeelden zien en bekijken wat er mogelijk is in jouw tuin. We luisteren goed naar iedere wens en eis en geven hierbij ons deskundig advies. 

Na het eerste gesprek gaan we aan de slag met het tuinplan. Hierin zijn ook situatiefoto’s, het inmeten van het terrein en het verzamelen van alle andere belangrijke gegevens opgenomen.

Na het tuinplan, starten we met het ontwerp. Een tuinontwerp is maatwerk. Jouw persoonlijke tuinontwerper zal dan ook alle zorg besteden aan een gedegen tuinplan. Met onze jarenlange ervaring zijn onze ontwerpers perfect in staat om jouw wensen te vertalen in een goed tuinplan. Kies voor een schetsontwerp of 3D ontwerp.

Van begin tot eind

Een eerste afspraak

De basis voor stijl, vorm en sfeer worden bepaald.

7

Bevestiging van het tuinplan

Situatiefoto’s, inmeten en andere belangrijke informatie.

7

Een maatwerk ontwerp

Oplevering tuinplan met daarin een schetsontwerp of 3D ontwerp.

7

De 3D Studio

Maak een 3D ontwerp via onze Studio. Onze ervaren tuinontwerpers en tuinarchitecten richten zich dagelijks op de meest uiteenlopende tuinontwerpen. Laat het tuinbeeld tot leven komen met 3D ontwerpen van elke hoek in de tuin. Van groen tot verhardering en erfafscheidingen, alles nemen we erin mee. Met een 3D ontwerp leeft jouw toekomstige tuin al voordat het is aangelegd! 

Vakkundige vertaling van het tuinontwerp

Na de ontwerpfase gaan we verder met de uitvoering van het tuinontwerp. Het is mogelijk voorbereidende werkzaamheden zelf uit te voeren, of alles uit handen te geven. Wij leggen de tuin vakkundig aan, in nauwe samenwerking met de klant. Goede bedrijfsvoering, inzet van vakkundig personeel, duidelijke afspraken en een hoge mate van service zijn hiermee verzekerd.

Naast de aanleg van complete tuinen, kun je bij Van Nieuwland Tuinen ook terecht voor het aanpassen en opknappen van jouw tuin. Vaak gaat dit om kleinere werkzaamheden waar geen ontwerp voor nodig is. Denk hierbij aan het plaatsen van tuinafscheidingen, aanleg van beplanting, vernieuwen van het gazon, vijveraanleg en boomverzorging. Wij komen graag bij je langs om de werkzaamheden te bespreken.

Van begin tot eind

Het tuinplan uitvoeren

Ons vakkundige team gaat aan de slag met jouw tuinplan.

7

Communicatie staat voorop

Wij houden nauwe samenwerking met de klant, zodat de tuin helemaal naar wens is.

7

Renovatie

Wij renoveren ook bestaande tuinen, naast de aanleg van nieuwe tuinen.

7

Maak een afspraak in jouw tuin!

Duurzaam

100% op maat

Vrijblijvende offerte

Absoluut de beste in de regio

Van Nieuwland Tuinen komt al vanaf het eerste begin bij ons in Oegstgeest-Haaswijk (Ad met de kruiwagen), eerst voor aanleg en daarna voor onderhoud. Soms wat renovatie. Het onderhoud wordt verzorgd door geweldige mensen. Van tevoren even overleg en daarna gaan zij enthousiast aan de slag. Alle jaren stroopwafels bij de koffie.

Ed, Oegstgeest

Eerlijke en open communicatie, en planten van goede kwaliteit

Bij voor- en najaarsbeurt hetzelfde gemotiveerde tuinteam dat daardoor mijn tuin inmiddels goed kent. Heel plezierig in omgang en open voor vragen. Kwaliteit van de planten is heel goed en worden geplant met garantie. In de praktijk wordt dit ook nagekomen.

L., Oegstgeest

Vriendelijk, deskundig en betrokken

De medewerkers van Van Nieuwland tuinen denken met ons mee om een natuurlijke , gevarieerde en vogelvriendelijke tuin in stand te houden.

Marja, Oegstgeest

Of maak direct een afspraak

Neem contact met ons op!

Bel 071-5155775 of:

WhatsApp ons!