Tuinontwerp en advies

Het begint bij een ontwerp

Het ontwerp is de basis voor een goed aangelegde tuin. Hiermee leggen we de basis voor de stijl, vorm en sfeer van uw tuin. In een eerste vrijblijvend gesprek bespreken wij uw wensen. Wij laten u allerlei voorbeelden zien en bekijken wat er mogelijk is in uw tuin. We luisteren goed naar uw wensen en eisen. Dat is de basis voor een tuin die bij u past.

Na het eerste gesprek wordt het maken van een tuinplan schriftelijk bevestigd. In deze bevestiging zijn ook het maken van situatiefoto’s, het inmeten van het terrein en het verzamelen van alle andere belangrijke gegevens opgenomen.

Hierna kan het ontwerpen beginnen. Een tuinontwerp is maatwerk. Onze tuinontwerper zal dan ook alle zorg besteden aan een gedegen tuinplan. Met hun jarenlange ervaring zijn onze ontwerpers perfect in staat om uw wensen te vertalen in een goed tuinplan. Het tuinplan bestaat uit een ingekleurd schetsontwerp waarin de structuur en indeling van de tuin aangegeven is. Ook de belangrijkste plantgroepen zijn onderdeel van het schetsontwerp.

Van begin tot eind

Een eerste afspraak

De basis voor stijl, vorm en sfeer worden bepaald.

7

Bevestiging van het tuinplan

Situatiefoto’s, inmeten en andere belangrijke informatie.

7

Een maatwerk ontwerp

Oplevering tuinplan met daarin een schetsontwerp en de plantgroepen.

7

Maak een afspraak in uw tuin!

Duurzaam

100% op maat

Vrijblijvende offerte

Uw Appeltern hovenier expert

Absoluut de beste in de regio

Van Nieuwland Tuinen komt al vanaf het eerste begin bij ons in Oegstgeest-Haaswijk (Ad met de kruiwagen), eerst voor aanleg en daarna voor onderhoud. Soms wat renovatie. Het onderhoud wordt verzorgd door geweldige mensen. Van tevoren even overleg en daarna gaan zij enthousiast aan de slag. Alle jaren stroopwafels bij de koffie.

Ed, Oegstgeest

Eerlijke en open communicatie, en planten van goede kwaliteit

Bij voor- en najaarsbeurt hetzelfde gemotiveerde tuinteam dat daardoor mijn tuin inmiddels goed kent. Heel plezierig in omgang en open voor vragen. Kwaliteit van de planten is heel goed en worden geplant met garantie. In de praktijk wordt dit ook nagekomen.

L., Oegstgeest

Vriendelijk, deskundig en betrokken

De medewerkers van Van Nieuwland tuinen denken met ons mee om een natuurlijke , gevarieerde en vogelvriendelijke tuin in stand te houden.

Marja, Oegstgeest

Of maak direct een afspraak

Neem contact met ons op!

Bel 071-5155775 of:

WhatsApp ons!