Tuinonderhoud

Onze onderhoudsteams staan voor u klaar!

Want wat goed is, moet ook goed blijven. Daarom heeft Van Nieuwland Tuinen speciale onderhoudsteams voor u klaar staan. Zij nemen het beheer en zorg voor uw tuin uit handen. Onze hoveniers volgen geregeld specialistische cursussen en vakgerichte opleidingen om de laatste ontwikkelingen bij te houden. Onze missie is niet alleen het maken van mooie tuinen maar deze ook op een verantwoorde manier onderhouden.

Van Nieuwland Tuinen biedt de mogelijkheid om een onderhoudsabonnement af te sluiten. Wij komen dan bijvoorbeeld twee of vier keer per jaar bij u langs en zorgen dat uw tuin er het hele jaar door goed onderhouden uitziet. Samen met u leggen precies vast wat wij voor u kunnen betekenen en wanneer we langskomen. Indien u zo’n abonnement bij ons afsluit, rekenen wij een aangepast tarief.

Van begin tot eind

Geschoold en bij de tijd

Ons team volgt geregeld cursussen en opleidingen om u te garanderen van een fijne service.

7

Verantwoord onderhouden

Ons team neemt het beheer en de zorg voor uw tuin uit handen.

7

Onderhoudsabonnementen

Wij komen twee of vier keer per jaar langs om voor de tuin te zorgen, zodat deze er altijd piekfijn uitziet.

7

Maak een afspraak in uw tuin!

Duurzaam

100% op maat

Vrijblijvende offerte

Uw Appeltern hovenier expert

Absoluut de beste in de regio

Van Nieuwland Tuinen komt al vanaf het eerste begin bij ons in Oegstgeest-Haaswijk (Ad met de kruiwagen), eerst voor aanleg en daarna voor onderhoud. Soms wat renovatie. Het onderhoud wordt verzorgd door geweldige mensen. Van tevoren even overleg en daarna gaan zij enthousiast aan de slag. Alle jaren stroopwafels bij de koffie.

Ed, Oegstgeest

Eerlijke en open communicatie, en planten van goede kwaliteit

Bij voor- en najaarsbeurt hetzelfde gemotiveerde tuinteam dat daardoor mijn tuin inmiddels goed kent. Heel plezierig in omgang en open voor vragen. Kwaliteit van de planten is heel goed en worden geplant met garantie. In de praktijk wordt dit ook nagekomen.

L., Oegstgeest

Vriendelijk, deskundig en betrokken

De medewerkers van Van Nieuwland tuinen denken met ons mee om een natuurlijke , gevarieerde en vogelvriendelijke tuin in stand te houden.

Marja, Oegstgeest

Of maak direct een afspraak

Neem contact met ons op!

Bel 071-5155775 of:

WhatsApp ons!