Tuinonderhoud

Tuinonderhoud op maat

Wij onderhouden graag jouw tuin. Want wat goed is, moet ook goed blijven. Daarom hebben wij speciale onderhoudsteams klaar staan. Onze tuinmannen nemen het beheer en de zorg voor jouw tuin uit handen. We volgen specialistische cursussen en vakgerichte opleidingen om de laatste ontwikkelingen goed bij te houden. 

Wil jij altijd verzekerd zijn van een mooie en opgeruimde tuin? Kies dan voor één van onze tuinabonnementen. Wij zorgen ervoor dat jouw tuin er het hele jaar door goed onderhouden uitziet. Zo geniet jij altijd van een verzorgde tuin.

Tuinabonnementen

Kies jouw tuinabonnement

Geniet altijd van een nette en opgeruimde tuin. Maak keuze uit één van onze tuinonderhoud abonnementen. Wij verzorgen het jaarrond onderhoud van jouw tuin zodat je er ongestoord van geniet. Uiteraard krijg je een vaste hovenier aangewezen voor een vertrouwde band. 

Vakkundige vertaling van het tuinontwerp

Na de ontwerpfase gaan we verder met de uitvoering van het tuinontwerp. Het is mogelijk voorbereidende werkzaamheden zelf uit te voeren, of alles uit handen te geven. Wij leggen de tuin vakkundig aan, in nauwe samenwerking met de klant. Goede bedrijfsvoering, inzet van vakkundig personeel, duidelijke afspraken en een hoge mate van service zijn hiermee verzekerd.

Naast de aanleg van complete tuinen, kun je bij Van Nieuwland Tuinen ook terecht voor het aanpassen en opknappen van jouw tuin. Vaak gaat dit om kleinere werkzaamheden waar geen ontwerp voor nodig is. Denk hierbij aan het plaatsen van tuinafscheidingen, aanleg van beplanting, vernieuwen van het gazon, vijveraanleg en boomverzorging. Wij komen graag bij je langs om de werkzaamheden te bespreken.

Van begin tot eind

Het tuinplan uitvoeren

Ons vakkundige team gaat aan de slag met jouw tuinplan.

7

Communicatie staat voorop

Wij houden nauwe samenwerking met de klant, zodat de tuin helemaal naar wens is.

7

Renovatie

Wij renoveren ook bestaande tuinen, naast de aanleg van nieuwe tuinen.

7

Maak een afspraak in jouw tuin!

Duurzaam

100% op maat

Vrijblijvende offerte

Jouw Appeltern hovenier expert

Absoluut de beste in de regio

Van Nieuwland Tuinen komt al vanaf het eerste begin bij ons in Oegstgeest-Haaswijk (Ad met de kruiwagen), eerst voor aanleg en daarna voor onderhoud. Soms wat renovatie. Het onderhoud wordt verzorgd door geweldige mensen. Van tevoren even overleg en daarna gaan zij enthousiast aan de slag. Alle jaren stroopwafels bij de koffie.

Ed, Oegstgeest

Eerlijke en open communicatie, en planten van goede kwaliteit

Bij voor- en najaarsbeurt hetzelfde gemotiveerde tuinteam dat daardoor mijn tuin inmiddels goed kent. Heel plezierig in omgang en open voor vragen. Kwaliteit van de planten is heel goed en worden geplant met garantie. In de praktijk wordt dit ook nagekomen.

L., Oegstgeest

Vriendelijk, deskundig en betrokken

De medewerkers van Van Nieuwland tuinen denken met ons mee om een natuurlijke , gevarieerde en vogelvriendelijke tuin in stand te houden.

Marja, Oegstgeest

Of maak direct een afspraak

Neem contact met ons op!

Bel 071-5155775 of:

WhatsApp ons!