Over ons

Vakkundig hovenier

Nieuwland Tuinen is een vakkundig hovenier met ruim 40 jaar ervaring. Als onderdeel van M. van der Spek GROEP, zijn wij dé specialist voor de particulieren tuinen. Je vindt ons als hovenier in omgeving Zuid-Holland. Denk aan plaatsen als Warmond, Oegstgeest, Nieuw Vennep, Hillegom, Lisse, Leiden, Wassenaar, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer. Met veel kennis en kunde maken wij van jouw tuin een fijne omgeving. Onze hoveniers denken graag met je mee in ieder opzicht zodat jij iedere dag opnieuw geniet van jouw tuin!

Met veel oog voor detail, richten we jouw tuin in tot een plek waar je optimaal geniet!

 

Neem contact met ons op!

Bel 071-5155775 of:

WhatsApp ons!

Vakkundige vertaling van het tuinontwerp

Na de ontwerpfase gaan we verder met de uitvoering van het tuinontwerp. Het is mogelijk voorbereidende werkzaamheden zelf uit te voeren, of alles uit handen te geven. Wij leggen de tuin vakkundig aan, in nauwe samenwerking met de klant. Goede bedrijfsvoering, inzet van vakkundig personeel, duidelijke afspraken en een hoge mate van service zijn hiermee verzekerd.

Naast de aanleg van complete tuinen, kun je bij Van Nieuwland Tuinen ook terecht voor het aanpassen en opknappen van jouw tuin. Vaak gaat dit om kleinere werkzaamheden waar geen ontwerp voor nodig is. Denk hierbij aan het plaatsen van tuinafscheidingen, aanleg van beplanting, vernieuwen van het gazon, vijveraanleg en boomverzorging. Wij komen graag bij je langs om de werkzaamheden te bespreken.

Van begin tot eind

Het tuinplan uitvoeren

Ons vakkundige team gaat aan de slag met jouw tuinplan.

7

Communicatie staat voorop

Wij houden nauwe samenwerking met de klant, zodat de tuin helemaal naar wens is.

7

Renovatie

Wij renoveren ook bestaande tuinen, naast de aanleg van nieuwe tuinen.

7

Maak een afspraak in jouw tuin!

Duurzaam

100% op maat

Vrijblijvende offerte