Tuinaanleg en -renovatie

Een vakkundige vertaling van een tuinontwerp

Na de ontwerpfase kunt u ervoor kiezen ook de uitvoering door ons te laten verzorgen. Het is mogelijk voorbereidende werkzaamheden zelf uit te voeren, of alles uit handen te geven. Vakkundig vertalen onze hoveniers het ontwerp in een prachtige tuin. Een van onze aanlegteams gaat in nauwe samenwerking met u uw tuin aanleggen. Goede bedrijfsvoering, inzet van vakkundig personeel, duidelijke afspraken en een hoge mate van service zijn hiermee verzekerd.

Naast de aanleg van complete tuinen, kunt u bij Van Nieuwland Tuinen natuurlijk ook terecht voor het aanpassen en opknappen van uw tuin. Vaak gaat dit om kleinere werkzaamheden waar geen ontwerp voor nodig is. Denk hierbij aan het plaatsen van tuinafscheidingen, aanleg van beplanting, vernieuwen van het gazon, vijveraanleg en boomverzorging. Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden met u te bespreken.

Van begin tot eind

Het tuinplan uitvoeren

Ons vakkundige team gaat aan de slag met uw tuinplan.

7

Communicatie staat voorop

Wij houden nauwe samenwerking met u, zodat uw tuin precies zo wordt als u dat wilt.

7

Renovatie

Wij renoveren ook bestaande tuinen naast onze aanleg van nieuwe tuinen.

7

Maak een afspraak in uw tuin!

Duurzaam

100% op maat

Vrijblijvende offerte

Uw Appeltern hovenier expert

Absoluut de beste in de regio

Van Nieuwland Tuinen komt al vanaf het eerste begin bij ons in Oegstgeest-Haaswijk (Ad met de kruiwagen), eerst voor aanleg en daarna voor onderhoud. Soms wat renovatie. Het onderhoud wordt verzorgd door geweldige mensen. Van tevoren even overleg en daarna gaan zij enthousiast aan de slag. Alle jaren stroopwafels bij de koffie.

Ed, Oegstgeest

Eerlijke en open communicatie, en planten van goede kwaliteit

Bij voor- en najaarsbeurt hetzelfde gemotiveerde tuinteam dat daardoor mijn tuin inmiddels goed kent. Heel plezierig in omgang en open voor vragen. Kwaliteit van de planten is heel goed en worden geplant met garantie. In de praktijk wordt dit ook nagekomen.

L., Oegstgeest

Vriendelijk, deskundig en betrokken

De medewerkers van Van Nieuwland tuinen denken met ons mee om een natuurlijke , gevarieerde en vogelvriendelijke tuin in stand te houden.

Marja, Oegstgeest

Of maak direct een afspraak

Neem contact met ons op!

Bel 071-5155775 of:

WhatsApp ons!