Tuinonderhoud Alphen aan den Rijn

Tuinonderhoud in Alphen aan den Rijn

Het onderhouden van de tuin kost veel tijd, en veel werk. Dat laat u misschien liever over aan een professional. Voor tuinonderhoud in Alphen aan den Rijn bent u bij Van Nieuwland Tunen aan het juiste adres. Wij werken al meer dan 35 jaar werken veel passie als hoveniersbedrijf in de omgeving van Leiden. Met veel liefde voor het milieu en respect voor de natuur onderhouden we ook uw tuin.

Van Nieuwland Tuinen heeft een moderne visie op tuinieren. We proberen graag nieuwe dingen uit. Bovendien streven we ernaar om uw tuin op een manier aan te leggen die het milieu niet belast, maar juist helpt. Ook bij onderhoud vinden we dat erg belangrijk.

Of het nu gaat om een kleine daktuin of om een groot gazon – voor tuinaanleg in Alphen aan den Rijn staat Van Nieuwland Tuinen altijd voor u klaar. Samen met u kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen.

Van begin tot eind

Tuinontwerp

In overleg met u maken wij een ontwerp die helemaal bij u past, 100% op maat.

Tuinaanleg

Bij het aanleggen van de tuin gaan we verantwoord om met de omgeving en de materialen die we gebruiken. 

Tuinonderhoud

U kunt het hele jaar door onbezorgd blijven genieten van uw tuin, omdat wij regelmatig onderhoud doen. 

7

Besteed het onderhoud van de tuin uit

Van een tuin heeft u het hele jaar plezier. Maar hoe kunt u ervoor zorgen dat de planten en de bomen er steeds goed bijstaan? Tuinonderhoud in Alphen aan den Rijn is een oplossing. Hoveniers die tuinonderhoud uitvoeren, weten precies waar ze op moeten letten. Door uw tuin regelmatig bij te laten houden, voorkomt u dat de hoeveelheid werk zich opstapelt.

Iedere maand van het jaar is er in de tuin wel iets te doen. De piektijden voor het onderhoud van de tuin liggen in de lente en in de herfst. Dan moet er veel werk verzet worden om ervoor te zorgen dat de tuin de wisseling van seizoenen goed kan doorstaan

Wilt u uw tuin door ons laten onderhouden? Overweeg dan een onderhoudsabonnement te nemen. Dan komen we tweemaal of viermaal per jaar bij u langs om de tuin te verzorgen.

Natuurlijk is er soms incidenteel onderhoud in de tuin nodig. Bijvoorbeeld als er een zieke boom gekapt moet worden, als er nieuwe planten of struiken gepoot moeten worden, of als u een pad wilt laten aanleggen. Ook voor dergelijke klusjes staan de hoveniers van Van Nieuwland Tuinen paraat.

“Wij zorgen dat uw tuin de wisseling van seizoenen kan doorstaan”

“Er wordt veel waarde gehecht aan het duurzaam onderhouden”

Een duurzame, groene tuin

Van Nieuwland Tuinen hecht veel waarde aan het duurzaam onderhouden van uw tuin. Wij doen ons werk omdat we houden van de natuur, van de rust en van de ruimte die uw tuin kan bieden. Een moderne tuin kan prima samengaan met een duurzame en milieuvriendelijke aanpak: daarvan zijn wij overtuigd.

Wij hanteren dan ook een duurzame aanpak. Tijdens het onderhoud gebruiken wij zoveel mogelijk natuurlijke (rest)materialen. Bij voorkeur planten we duurzaam geproduceerde planten en bomen. Ook de tuingrond die we gebruiken, is gewonnen op een manier die het milieu zo min mogelijk belast.

Van Nieuwland Tuinen is trots lid van Dutch Quality Gardens. Deze groep van vijftig tuinbedrijven staan garant voor kwaliteit, creativiteit en ambitie. Ook duurzaamheid staat hier hoog in het vaandel. 

Tuinonderhoud Alphen aan den Rijn

Duurzaam

100% op maat

Vrijblijvende offerte

Bel 071-5155775 voor een afspraak in uw tuin!

Tuinonderhoud Alphen aan den Rijn gezocht?

Zoekt u naar een goede hovenier, die het tuinonderhoud in Alphen aan den Rijn of omgeving voor u kan uitvoeren? Neem dan contact op met Van Nieuwland Tuinen. Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring met het aanleggen en onderhouden van moderne en duurzame tuinen.

Als erkend hovenier helpen we u graag op alle vlakken met uw tuin. Wilt u ons advies? Een professioneel advies is vaak het begin van een prachtige tuin. U kunt ons bereiken door middel van het contactformulier op de website, of door te bellen. Een van onze ervaren hoveniers staat u graag te woord!

Direct een offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk. Maak een afspraak, dan kijken we kijken samen met u naar de mogelijkheden. 

Haarlemmerstraatweg 10, 2343 LB Oegstgeest