Tuinman Wassenaar

Zoekt u een tuinman in Wassenaar?

Gelukkig, u hoeft niet verder te zoeken! Van Nieuwland Hoveniers staat voor u klaar, en komt graag bi ju langs om de tuin onder handen te nemen. De ervaren medewerkers doen dat met veel passie en oog voor detail.

Wilt u de tuin bij laten houden? Wilt u planten of bomen laten planten, of wilt u de indeling van de tun ingrijpend op de schop gooien? Onze tuinmannen in Wassenaar zorgen dat uw tuin iprecies zo wordt al u hem had voorgesteld.

Van begin tot eind

Tuinontwerp

In overleg met u maken wij een ontwerp die helemaal bij u past, 100% op maat.

Tuinaanleg

Bij het aanleggen van de tuin gaan we verantwoord om met de omgeving en de materialen die we gebruiken. 

Tuinonderhoud

U kunt het hele jaar door onbezorgd blijven genieten van uw tuin, omdat wij regelmatig onderhoud doen. 

7

Tuinontwerp in Wassenaar

Het onderhouden van een tuin alleen al is veel werk. Niet iedereen heeft de tijd of de expertise om goed voor de planten en bomen te zorgen. Onze tuinman in Wassenaar helpt u met het opstellen van een plan, en tekent de mogelijkheden voor u uit. Daarbij wordt altijd gekeken naar uw wensen, en naar wat er maximaal haalbaar is met de ruimte, de grond en de omstandigheden in uw tuin. 

“Wij kijken altijd naar wat er maximaal haalbaar is”

“Onze hoveniers maken uw tuin tot een fijne, leefbare plek”

Laat een prachtige tuin aanleggen

Van Nieuwland Tuinen is een expert op alles wat te maken heeft met de aanleg en het onderhoud van tuinen. Zoekt u naar een tunman in Wassenaar, dan doet u er verstandig aan om ons een belletje te geven. Onze hoveniers hebben als doel om de tuin tot een fijne, leefbare plek te maken, waar u zo optimaal mogelijk van kunt genieten. Uw tuin wordt een groene oase, waarin natuur en rust samenkomen.

De perfecte tuin sluit precies aan bij uw wensen. Idealiter vervult een tuin vele functies tegelijkertijd: het moet een plek zijn waar u kunt koken en eten, waar u kunt relaxen en ontspannen, maar ook waar u tot rust komt en kunt genieten van de natuurpracht. Van Nieuwland Tuinen maakt het mogelijk.

Professioneel tuinonderhoud

Heeft u een fijne tuin, waar u van wilt blijven genieten? Dan is het belangrijk om aandacht te besteden aan onderhoud. Onze tuinmannen houden er bij het ontwerpen en aanleggen al rekening mee, dat de tuin makkelijk onderhouden moet kunnen worden.

Van Nieuwland Tuinen heeft speciale onderhoudsteams die uw tuin pico bello in orde brengen en houden. Onze hoveniers kunnen het beheer van de tuin overnemen, zodat u er zorgeloos kunt genieten.

Een onderhoudsabonnement is daarbij erg handig. Wij bieden u een voordeligere prijs, en komen twee tot vier keer per jaar langs voor een onderhoudsbeurt. Dat is genoeg om uw tuin het hele jaar door in perfecte conditie te houden.

“Van uw tuin blijven genieten door ons regelmatig onderhoud”

Een tuinman in Wassenaar die met u meedenkt

De tuinmannen van Van Nieuwland Tuinen maken uw tuin tot een plek waar u kunt leven en genieten

“Groene daken zijn een verrijking van ieder huis”

Een dak- of geveltuin

Woont u in Wassenaar, en heeft u een dak- of geveltuin? Of heeft u al zo’n tuin, en wilt u daar advies over? 

Van Nieuwland Tuinen is dé tuinman in Wassenaar als het aankomt op daktuinen en geveltuinen. Groene daken zijn een verrijking van ieder huis. Onze tuinmannen zijn gespecialiseerd in het aanleggen van deze speciale tuinen. Bel ons voor een afspraak,en we helpen u graag.

Uw tuin, uw welzijn

De tuin wordt steeds belangrijker in ons leven. Groen heeft allang niet alleen meer een decoratieve functie. Nee – een mooie en groenetuin is belangrijk in relatie tot onze gezondheid, en verbetert de kwaliteit van ons leefmilieu.

Hoge bomen of een vijver of meertje, zorgen voor verkoeling op een hete dag; een groene tuin nodigt uw kinderen uit om buiten te spelen en de natuur te ontdekken. Met een moestuin kunt u gedeeltelijk uw eigen eten verbouwen, en wordt u zich meer bewust van de jaargetijden en de grillen van de natuur. 

Als hoveniers zijn we ons ervan bewust dat uw tuin onderdeel uitmaakt van de natuur, en daar ook mee in verbinding moet staan. Door te kiezen voor de juiste planten en bloemen, en door na te denken over een natuurlijke indeling, kunnen we de tuin bovendien tot een belangrlijke leefomgeving maken voor vlinders, bijen en andere nuttige beesjes.

Van Nieuwland Tuinen helpt u graag om uw tuin mooi én nuttig te maken, voor u, maar ook voor alle flora en fauna in de omgeving.

“Wij maken tuinen die niet alleen mooi zijn, maar ook nuttig”

Tuinman Wassenaar

Duurzaam

100% op maat

Vrijblijvende offerte

Bel 071-5155775 voor een afspraak in uw tuin!

Tuinman Wassenaar gezocht?

Zoekt u een professionele tuinman in Wassenaar die uw tuin kan verzorgen? Neem nu contact met ons op, en stel ons al uw vragen.

Haarlemmerstraatweg 10, 2343 LB Oegstgeest