Tuinman Nieuw Vennep

Zoekt u een tuinman in Nieuw Vennep?

Van Nieuwland Tuinen is al 35 jaar lang de tuinman in Nieuw Vennep en omstreken. Wij hebben ervaring en passie voor tuinen, waarbij natuur en milieu centraal staan. Van Nieuwland Tuinen kiest voor een moderne en duurzame aanpak en gebruikt alleen producten van hoge kwaliteit.

Wij staan voor een modern vorm van tuinieren. Wat betekent dat? Onder andere dat wij niet bang zijn om nieuwe dingen uit te proberen in onze tuinontwerpen. En dat we steeds blijven verdiepen in duurzame, nieuwe manieren om een tuin aan te leggen en te onderhouden. Een tuin moet het milieu niet belasten, maar er deel van uitmaken.

Zoekt u naar een tuinman in Nieuw Vennep die uw tuin kan aanleggen of onderhouden? Hoe klein of groot uw tuin ook is, Van Nieuwland Tuinen staat voor u klaar. Samen met u maken we een plan en voeren we dat uit op een degelijke en duurzame manier.

Interesse in onze diensten, of wilt u ons advies?

Van begin tot eind

Tuinontwerp

In overleg met u maken wij een ontwerp die helemaal bij u past, 100% op maat.

Tuinaanleg

Bij het aanleggen van de tuin gaan we verantwoord om met de omgeving en de materialen die we gebruiken. 

Tuinonderhoud

U kunt het hele jaar door onbezorgd blijven genieten van uw tuin, omdat wij regelmatig onderhoud doen. 

7

Van Nieuwland Tuinen – wij ontwerpen uw tuin

In een goed ontwerpen tuin is het fijn leven. We brengen er met zijn allen steeds meer tijd door: niet alleen om te ontspannen, maar bijvoorbeeld ook om te eten of te werken. Rust en beleving: dat staat centraal. Een goede tuin sluit aan bij de invulling die u aan de ruimte wil geven. Dat doen wij in overleg met u.

Van Nieuwland Tuinen haalt al meer dan 35 jaar het meeste uit uw tuin. Ons uitgangspunt is daarbij dat een tuin een pure, rustige en natuurlijke plek moet zijn. Daarom gaan we zo verantwoord mogelijk om met de omgeving, en ook met de materialen die we gebruiken.

In overleg maken onze ervaren tuinmannen in Nieuw Vennep een ontwerp voor uw tuin, en leggen die vervolgens voor u aan. Ook het onderhoud van de tuin voeren we graag voor u uit. Zo kunt u in ieder jaargetijde genieten van uw nieuwe tuin.

“Ons uitgangspunt: een pure, rustige en natuurlijke tuin”

“Wij houden uw tuin pico bello in orde met regelmatig onderhoud”

Tuinonderhoud in Nieuw Vennep

Heeft u een grote tuin – een die veel onderhoud nodig heeft? Het werken in de tuin kan ontzettend veel tijd kosten. Als professionele tuinman in Nieuw Vennep kan Van Nieuwland Tuinen u daarbij helpen. Met regelmatig onderhoud houden wij uw tuin het hele jaar door in optimale conditie.

Wilt u dat wij uw tuin pico bello in orde houden? Sluit een onderhoudsabonnement bij ons af! Maakt u gebruik van deze dienst, dan komen onze tuinierders regelmatig bij u langs om de tuin op orde te maken. De bomen en planten krijgen van ons ieder seizoen de verzorging die ze nodig hebben.

Wij onderhouden uw tuin

Heeft u een grote tuin die veel onderhoud nodig heeft? Of heeft u weinig tijd om in de tuin te werken? Een professionele hovenier als Van Nieuwland Tuinen kan u daarbij helpen. Door middel van regelmatig onderhoud houden wij uw tuin het hele jaar door in optimale conditie.

U kunt zelfs een onderhoudsabonnement bij ons afsluiten. Maakt u gebruik van deze dienst, dan komen onze hoveniers regelmatig bij u langs om de tuin op orde te maken. De bomen en planten krijgen van ons ieder seizoen de verzorging die ze nodig hebben.

“Wij zorgen ervoor dat uw tuin in optimale conditie blijft”

“Onze aanpak voor uw tuin is modern en duurzaam”

Vriendelijk voor het milieu

 Als hovenier willen we graag met respect omgaan met natuur en milieu. Wij doen ons werk omdat we houden van de natuur, van de rust en van de ruimte die een tuin u kan bieden. Daar past ook een moderne en duurzame aanpak bij. 

Hoe wij dat doen, is onder andere goed terug te zien in onze keuze voor natuurlijke en verantwoorde materialen. We gebruiken waar mogelijk restmaterialen, we poten duurzaam geproduceerde planten en geburiken grond die op een manier gewonnen is die het milieu zo min mogelijk belast. Tijdens het aanleggen of onderhouden van de tuin letten we goed op het verbruik van water en energie.

De moderne tuin is een leefomgeving met meer dan een decoratieve functie: het is een belangrijk onderdeel van het milieu. Dankzij ons wordt de tuin echt een belangrijk onderdeel van uw woning of bedrijf. Het groen in uw tuin is niet alleen goed voor uw eigen gezondheid, maar ook voor de flora en fauna die er welig in tieren.

Als tuinman in Nieuw Vennep mogen wij ons met trots lid noemen van de Dutch Quality Gardens. Deze vereniging van tuinbedrijven wil levenskwaliteit en duurzaamheid waarborgen. We zetten ons in voor duurzame tuinen die een essentiële bijdrage aan de natuur en aan het levensmilieu van flora en fauna in Nederland. 

Tuinman Nieuw Vennep

Duurzaam

100% op maat

Vrijblijvende offerte

Bel 071-5155775 voor een afspraak in uw tuin!

Tuinman Nieuw Vennep gezocht?

Heeft u een goede tuinman in Nieuw Vennep of omgeving nodig? Neem dan direct contact met ons op. Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring met het aanleggen van moderne, duurzame tuinen. Ook u helpen we graag.

Als erkend hovenier brengt Van Nieuwland Tuinen graag advies uit over uw tuin. Ons professioneel advies is het begin van een prachtige tuin! Bel ons voor gratis en vrijblijvend advies, of vul het contactformulier op de website in. Een van onze ervaren tuinmannen staat u graag te woord.

Wilt u direct een offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook. Maak een afspraak: we kijken graag kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Haarlemmerstraatweg 10, 2343 LB Oegstgeest