Tuinman Hoofddorp

Zoekt u een tuinman in Hoofddorp?

Van Nieuwland Tuinen is al 35 jaar lang dé tuinman in Hoofddorp en omstreken. Van Nieuwland Tuinen kiest voor een moderne en duurzame aanpak en gebruikt alleen producten van hoge kwaliteit. Vindt u kwaliteit belangrijk, maar wilt u ook rekening houden met het milieu? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn trots op onze moderne aanpak van het tuinieren. Dat betekent onder andere andere dat wij niet bang zijn om nieuwe dingen uit te proberen. Er zijn namelijk altijd ontwikkelingen en verbeteringen te ontdekken. Het betekent ook dat we ons steeds blijven verdiepen in duurzame, nieuwe manieren om een tuin aan te leggen en te onderhouden. Een tuin moet het milieu niet belasten, maar er deel van uitmaken!

Zoekt u naar een tuinman in Hoofddorp die uw tuin kan aanleggen of onderhouden? Hoe klein of groot uw tuin ook is, Van Nieuwland Tuinen is er voor u. In overleg maken we een plan, dat we op een professionele en juiste manier uitvoeren. Ook voor het onderhoud van uw tuin bent u trouwens aan het juiste adres bij onze hoveniers.

Interesse in onze diensten, of wilt u ons advies over uw tuin?

Van begin tot eind

Tuinontwerp

In overleg met u maken wij een ontwerp die helemaal bij u past, 100% op maat.

Tuinaanleg

Bij het aanleggen van de tuin gaan we verantwoord om met de omgeving en de materialen die we gebruiken. 

Tuinonderhoud

U kunt het hele jaar door onbezorgd blijven genieten van uw tuin, omdat wij regelmatig onderhoud doen. 

7

Van Nieuwland Tuinen: dé tuinman in Hoofddorp en omgeving

Een goed ontworpen tuin is genieten. De tuin is een belangrijk onderdeel van uw woonomgeving – een die steeds belangrijker wordt. We brengen er met zijn allen steeds meer tijd door. Niet alleen om te ontspannen, maar ook om te eten of te werken. U kiest zelf wat u met uw tuin doet, en wij adviseren u over de beste manier om dat te realiseren.

Van Nieuwland Tuinen staat al meer dan 35 jaar klaar om uw tuin op te fleuren. Ons uitgangspunt is daarbij dat een tuin een pure, rustige en natuurlijke plek voor u moet zijn. Daarom willen we zo verantwoord mogelijk omgaan met de omgeving, en ook met de materialen die we gebruiken.

In overleg maken onze ervaren tuinmannen in Hoofddorp een ontwerp voor uw tuin, en leggen die vervolgens voor u aan. Ook het onderhoud van de tuin voeren we graag voor u uit. Zo kunt u in ieder jaargetijde genieten van uw nieuwe tuin.

“Wij staan al meer dan 35 jaar klaar om uw tuin op te fleuren”

“Ieder seizoen de verzorging die uw tuin nodig heeft”

Tuinonderhoud in Hoofddorp

Heeft u een grote tuin – een die veel onderhoud nodig heeft? Het werken in de tuin kan ontzettend veel tijd kosten. Als professionele tuinman in Hoofddorp kan Van Nieuwland Tuinen u daarbij helpen. Met regelmatig onderhoud houden wij uw tuin het hele jaar door in optimale conditie.

Wilt u dat wij uw tuin helemaal in orde houden? Sluit een onderhoudsabonnement bij ons af! Maakt u gebruik van deze dienst, dan komen onze tuinierders regelmatig bij u langs om de tuin op orde te maken. De bomen en planten krijgen van ons ieder seizoen de verzorging die ze nodig hebben.

Uw tuin en ons milieu

Als tuinman in Hoofddorp gaan we graag met respect om met natuur en milieu. Wij doen ons werk omdat we houden van de natuur, en omdat we geloven dat de rust en van de ruimte die een tuin u kan bieden, belangrijk is voor uw welzijn.

Bij die overtuiging past een moderne, duurzame aanpak. Dat is terug te zien in onze keuze voor natuurlijke en verantwoorde materialen. We gebruiken waar mogelijk restmaterialen, we poten altijd duurzaam geproduceerde planten, en geburiken aarde die het milieu zo min mogelijk belast. Ook tijdens het aanleggen of onderhouden van de tuin letten we goed op het verbruik van water en energie, en houden we ons werk zo duurzaam mogelijk.

De moderne tuin is méér dan decoratief: het is een belangrijk onderdeel van het milieu, en maakt daar ook echt deel van uit. Dankzij ons wordt de tuin belangrijk voor de flora en fauna in uw omgeving. Ons einddoel is niet alleen om een fijne tuin voor u te ontwerpen, maar ook om die goed aan te laten sluiten bij de omgeving.

Als enige tuinman in Hoofddorp noemen wij ons met trots lid noemen van de Dutch Quality Gardens. Deze vereniging van tuinbedrijven waarborgt de levenskwaliteit en duurzaamheid van tuinen. We zetten ons in voor duurzame tuinen die een essentiële bijdrage aan de natuur en aan het levensmilieu van flora en fauna in Nederland.

“Uw tuin wordt belangrijk voor de flora en fauna in uw omgeving”

Tuinman Hoofddorp

Duurzaam

100% op maat

Vrijblijvende offerte

Bel 071-5155775 voor een afspraak in uw tuin!

Tuinman Hoofddorp gezocht?

Heeft u een goede tuinman in Hoofddorp nodig? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring met het aanleggen van moderne, duurzame tuinen. 

Als erkend hovenier denkt Van Nieuwland Tuinen graag mee over uw tuin. Uw nieuwe, prachtige tuin begint met ons professionele advies! Bel ons voor gratis en vrijblijvend advies, of vul het contactformulier op de website in. Een van onze ervaren tuinmannen staat u graag te woord.

Wilt u direct een offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook. Maak een afspraak: we kijken graag kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Haarlemmerstraatweg 10, 2343 LB Oegstgeest