Tuinman Hillegom

Zoekt u een tuinman in Hillegom?

U hoeft niet verder te zoeken! Van Nieuwland Hoveniers komt graag bij u langs. Met passie en plezier komen we uw tuin onder handen nemen. Onze tuinmannen zorgen dat uw tuin in Hillegom precies zo wordt al u hem had voorgesteld. Van klein onderhoud tot grote herindeling: al uw tuinwensen komen uit.

Van begin tot eind

Tuinontwerp

In overleg met u maken wij een ontwerp die helemaal bij u past, 100% op maat.

Tuinaanleg

Bij het aanleggen van de tuin gaan we verantwoord om met de omgeving en de materialen die we gebruiken. 

Tuinonderhoud

U kunt het hele jaar door onbezorgd blijven genieten van uw tuin, omdat wij regelmatig onderhoud doen. 

7

Tuinontwerp in Hillegom

Een tuin kost flink veel werk. Heeft u een tuin in Hillegom? Onze tuinmannen staan altijd klaar om met u te overleggen. We bekijken de huidige tuin, en zoeken samen met u naar de mogelijkheden. Daarbij denken onze tuinmannen niet alleen aan de grote lijnen, maar ook aan de kleine dingen. Want juist in een natuurlijke tuin is oog voor detail erg belangrijk.

“Juist in een natuurlijke tuin is oog voor detail belangrijk”

“Wij zorgen voor een tuin die aansluit bij uw wensen en eisen”

Een prachtige tuin in Hillegom

Voor een tuinman in Hillegom bent u bij ons aan het juiste adres. Onze tuinmannen zijn specialisten als het gaat om het maken van een tuin om echt in te leven. Als hoveniers zijn we er altijd mee bezig om de tuin een verlengstuk van uw leefruimte te maken. Een tuin in Hillegom mag een groene oase zijn, waar u tot rust kan komen, maar waar u ook veel tijd door kunt brengen.

Het meest belangrijk voor onze tuinmannen is dat uw tuin in Hillegom bij uw wensen en eisen aansluit. Het moet een tuin zijn om in te leven. Dat kan voor iedereen wat anders betekenen. Wilt u dat de tuin een plek is om te koken en te eten, om te relaxen, of om bijeen te komen met uw gezin, familie en vrienden? Van Nieuwland Tuinen denkt met u mee, en maakt het mogelijk.

Professioneel tuinonderhoud

Heeft u een fijne tuin, waar u van wilt blijven genieten? Dan is onderhoud erg belangrijk. Onze tuinmannen houden er bij het ontwerpen en aanleggen al rekening mee, dat de tuin makkelijk onderhouden moet kunnen worden.

Van Nieuwland Tuinen heeft speciale onderhoudsteams die uw tuin pico bello in orde brengen en houden. Onze hoveniers kunnen het beheer van de tuin overnemen, zodat u er zorgeloos kunt genieten.


Een onderhoudsabonnement is daarbij erg handig. Wij bieden u een voordeligere prijs, en komen 2 tot 4 keer per jaar langs voor een onderhoudsbeurt. Tussendoor laten we u steeds weten wat we hebben gedaan, wat er moet gebeuren, en wanneer we dat komen doen.

“Onze tuinmannen zorgen voor een makkelijk te onderhouden tuin”

Een mooie, praktische tuin in Hillegom

Onze tuinmannen helpen uw tuin tot een plek te maken waar u kunt leven, relaxen en genieten

“Groene daken kunnen uw huis een veel groenere uitstraling geven”

Een dak- of geveltuin

Heeft u een dak- of geveltuin in Hillegom? Wat leuk zeg! Groene daken kunnen uw huis een veel groenere uitstraling geven. Onze tuinmannen zijn gespecialiseerd in het aanleggen van deze speciale tuinen. Bel ons voor een afspraak in Hillegom,en we helpen u graag met het aanleggen van uw nieuwe tuin.

Een groene tuin draagt bij aan uw welzijn

We zijn ons er met zijn allen steeds meer van bewust dat groen niet alleen een decoratieve functie heeft. De tuin is belangrijk in relatie tot onze gezondheid, en verbetert de kwaliteit van ons leefmilieu.

De belangrijkste functie van uw tuin in Hillegom is om een connectie te maken met de natuur. Als hoveniers zijn we ons daar steeds van bewust. Hoge bomen of een vijver of meertje, zorgen voor verkoeling op een hete dag; een groene tuin nodigt uw kinderen uit om buiten te spelen en de natuur te ontdekken. Met een moestuin kunt u gedeeltelijk uw eigen eten verbouwen, en wordt u zich meer bewust van de jaargetijden en de grillen van de natuur. Door te kiezen voor de juiste planten en bloemen, en door na te denken over een natuurlijke indeling, kunnen we de tuin bovendien tot een belangrlijke leefomgeving maken voor vlinders, bijen en andere nuttige beesjes.

Van Nieuwland Tuinen helpt u graag om alle mogelijkheden die uw tuin u biedt, te realiseren.

“Een connectie met de natuur is de belangrijkste functie van uw tuin”

Tuinman Hillegom

Duurzaam

100% op maat

Vrijblijvende offerte

Bel 071-5155775 voor een afspraak in uw tuin!

Tuinman Hillegom gezocht?

Wilt u uw tuin in Hillegom onder handen laten nemen door een professionele hovenier? Neem nu contact met ons op, en stel ons al uw vragen.

Haarlemmerstraatweg 10, 2343 LB Oegstgeest