Tuinman Alphen aan den Rijn

Zoekt u een tuinman in Alphen aan den Rijn?

Op zoek naar een ervaren tuinman in Alphen aan den Rijn? Bij Van Nieuwland Tuinen kunt u altijd terecht. Wij werken al meer dan 35 jaar als tuinman in Alphen aan den Rijn en omgeving. Onze ervaring en kennis zetten we graag in, om ook uw tuin om te toveren tot een groene, rustgevende omgeving. Onze hoveniers denken graag met u mee over de beste manier waarop we dat kunnen realiseren.

Van Nieuwland Tuinen heeft een moderne visie op tuinieren. Dat betekent niet alleen dat we nieuwe dingen willen uitproberen, maar ook dat we ons best doen om te streven naar een tuin die het milieu actief helpt, en niet belast. Sfeertuinen met een unieke vormgeving zijn daarvan vaak het gevolg. Met veel oog voor detail, en met de beste natuurlijke materialen, neemt onze tuinman in Alphen aan den Rijn ook uw tuin onder handen.

Wil u een nieuwe tuin aan laten leggen, of wilt u uw huidige tuin laten onderhouden of een frisse beurt laten geven? Van kleine daktuin tot groot gazon: Van Nieuwland Tuinen pakt uw klus graag aan. Samen met u kijken we graag wat er mogelijk is. Neem contact met ons op via de website, per telefoon, of via het contactformulier.

Van begin tot eind

Tuinontwerp

In overleg met u maken wij een ontwerp die helemaal bij u past, 100% op maat.

Tuinaanleg

Bij het aanleggen van de tuin gaan we verantwoord om met de omgeving en de materialen die we gebruiken. 

Tuinonderhoud

U kunt het hele jaar door onbezorgd blijven genieten van uw tuin, omdat wij regelmatig onderhoud doen. 

7

Van Nieuwland Tuinen: uw nieuwe tuin

Van een mooie tuin kan iedereen heerlijk genieten. Een plek waar je rustig in de buitenlucht kunt verblijven wordt steeds belangrijker. We brengen met zijn allen dan ook steeds meer tijd door in onze tuin. We koken en dineren er met vrienden, zitten er ‘s avonds rondom het haardvuur, en genieten er van de rust. In de tuin draait alles om beleving. Van Nieuwland Tuinen snapt dan ook hoe belangrijk het is dat u een tuin heeft die bij u past.

Hoe haalt u het meeste uit uw tuin? Daar helpen wij u als professionele hovenier graag mee. Ons uitgangspunt is daarbij dat een tuin een natuurlijke en groene plek moet zijn. Als we een tuin aanleggen willen we zo verantwoord mogelijk omgaan met de omgeving. Ook over de materialen die we gebruiken denken we steeds goed na. Als klant geven we u graag advies over de tuin. In overleg maken we een ontwerp, dat onze ervaren hoveniers vervolgens aan kunnen. Ook het onderhoud van de tuin voeren we graag voor u uit. Zo kunt u in ieder jaargetijde genieten van uw nieuwe tuin.

“Wij helpen u graag met het meeste uit uw tuin halen”

“Een moderne en duurzame aanpak staat bij ons centraal”

Duurzaam en verantwoord tuinieren

Respect voor de omgeving en voor de natuur – dat vinden wij heel belangrijk. Als u op zoek bent naar een hovenier in Alphen aan den Rijn die de natuur een warm hart toedraagt, bent u bij Van Nieuwland Tuinen bij het juiste adres. Een moderne en duurzame aanpak staat bij ons centraal.

Hoe ziet u dat terug in onze aanpak? In onze ontwerpen en in de aanleg van de tuinen gebruiken wij zoveel mogelijk natuurlijke en verantwoorde materialen. Denk bijvoorbeeld aan restmaterialen, duurzaam geproduceerde planten en grond die op een manier gewonnen is die het milieu zo min mogelijk belast. Ook tijdens het aanleggen van de tuin letten we op het verbruik van water en energie. Dat proberen we tot een minimum te beperken.

Een tuin heeft echt niet alleen een decoratieve functie. Dankzij onze aanpak en visie wordt de tuin echt een levende plek. Het groen in de tuin is niet alleen goed voor uw eigen gezondheid, maar ook voor de flora en fauna die er welig in tieren.

Van Nieuwland Tuinen mag zich met trots lid noemen van Dutch Quality Gardens. Deze groep van vijftig tuinbedrijven staan samen garant voor kwaliteit, creativiteit en ambitie. Ook duurzaamheid staat bij deze groep hoog in het vaandel.

Tuinman Alphen aan den Rijn

Duurzaam

100% op maat

Vrijblijvende offerte

Bel 071-5155775 voor een afspraak in uw tuin!

Tuinman Alphen aan den Rijn gezocht?

Zoekt u naar een goede hovenier in Alphen aan den Rijn of omgeving? Neem dan contact op met Van Nieuwland Tuinen. Ook voor vragen over uw tuin en over de diensten die wij bieden kunt u natuurlijk bellen of mailen.

Als erkend hovenier helpen we u graag met advies over uw tuin. Bel ons dus op, of neem contact met ons op via het contactformulier op de website. Een van onze ervaren medewerkers staat u graag te woord!

Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Maak nu een afspraak, dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden.

Haarlemmerstraatweg 10, 2343 LB Oegstgeest