Tuinaanleg Zoetermeer

Tuinaanleg Zoetermeer nodig?

Heeft u plannen om de tuin aan te pakken? En wilt u dat door een professional laten doen? Voor tuinaanleg in Zoetermeer bent u bij Van Nieuwland Tuinen aan het juiste adres. Al meer dan 35 jaar werken we met veel passie als hoveniersbedrijf in de omgeving Zoetermeer. Met veel liefde voor het milieu en respect voor de natuur richten we uw tuin in – en dan wel op een manier die bij u past.

Bij Van Nieuwland Tuinen hebben we een moderne visie op tuinieren. We proberen nieuwe dingen uit, en we streven ernaar om uw tuin op een manier aan te leggen die het milieu niet belast, maar juist helpt. Sfeertuinen ontwerpen met unieke vormgeving – dat is onze specialiteit. Met veel oog voor detail en met de beste natuurlijke materialen nemen we ook uw tuin graag onder handen.

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf in Zoetermeer dat een nieuwe tuin voor u kan aanleggen, of die uw huidige tuin kan omtoveren tot een klein paradijsje? Van kleine daktuin tot groot gazon – voor tuinaanleg in Zoetermeer staat Van Nieuwland Tuinen voor u klaar. Samen met u kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen.

Van begin tot eind

Tuinontwerp

In overleg met u maken wij een ontwerp die helemaal bij u past, 100% op maat.

Tuinaanleg

Bij het aanleggen van de tuin gaan we verantwoord om met de omgeving en de materialen die we gebruiken. 

Tuinonderhoud

U kunt het hele jaar door onbezorgd blijven genieten van uw tuin, omdat wij regelmatig onderhoud doen. 

7

Van Nieuwland Tuinen ontwerpt graag uw nieuwe tuin

We brengen met zijn allen steeds meer tijd door in de tuin. We gebruiken de ruimte voor steeds meer verschillende dingen: koken en dineren met het gezin of met vrienden, werken, of juist genieten er van de rust. Voor tuinaanleg in Zoetermeer bent u bij ons aan het juiste adres: wij zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van de buitenlucht en van de ruimte.

Wij inspireren onze klanten al 35 jaar lang om het meeste uit hun tuin te halen. Ons uitgangspunt is daarbij altijd dat een tuin een natuurlijke en pure plek moet zijn. Als we een tuin aanleggen gaan we zo verantwoord mogelijk om met de omgeving. We maken dan ook een bewuste keuze voor het gebruik van duurzame materialen.

We geven onze klanten graag advies over de tuin. Hoe kunt u de ruimte zo goed mogelijk gebruiken, en wat voor type tuin past bij uw wensen en eisen? In overleg maken we een ontwerp, dat onze ervaren hoveniersbedrijf vervolgens aan kunnen. Ook het onderhoud van de tuin voeren we graag voor u uit. Zo kunt u in ieder jaargetijde genieten van uw nieuwe tuin.

“Optimaal genieten van de buitenlucht en van de ruimte”

“Het onderhouden van uw nieuwe tuin is erg belangrijk”

Onderhoud van uw tuin

Als hovenier in Zoetermeer doen wij niet alleen het ontwerp en de aanleg van nieuwe tuinen voor u: we verzorgen ook het onderhoud van uw huidige tuin. Als u een nieuwe tuin laat aanleggen, is goed onderhoud daarvan natuurlijk erg belangrijk. Alleen zo houdt u uw tuin in optimale staat.

Ook kunt u bij Nieuwland Tuinen een onderhoudsabonnement afsluiten. Ons team komt dan een aantal keer per jaar bij u langs en zorgt ervoor dat de tuin goed onderhouden wordt. Als u ons het beheer van uw tuin laat uitvoeren weet u zeker dat uw tuin het hele jaar door floreert.

Wij leggen een duurzame tuin aan

Van Nieuwland Tuinen hecht veel waarde aan het duurzaam aanleggen van uw tuin. Wij doen ons werk omdat we houden van de natuur, van de rust en van de ruimte die uw tuin kan bieden. Een moderne tuin kan prima samengaan met een duurzame en milieuvriendelijke aanpak.

Dat duurzame aspect ziet u ook duidelijk terug in onze aanpak. In onze ontwerpen en in de aanleg van de tuinen gebruiken wij zoveel mogelijk natuurlijke en verantwoorde materialen. Denk bijvoorbeeld aan restmaterialen, duurzaam geproduceerde planten en grond die op een manier gewonnen is die het milieu zo min mogelijk belast. Ook leggen we op het verbruik van water en energie: dat proberen we steeds tot een minimum te beperken.

Een tuin van Van Nieuwland Tuinen heeft niet alleen een decoratieve functie, maar is een levende plek waarin het groen onze gezondheid en de kwaliteit van ons levensmilieu verbetert – een groene oase waarin flora en fauna welig kunnen tieren.

Van Nieuwland Tuinen noemt zich met trots lid van Dutch Quality Gardens. Deze groep van vijftig tuinbedrijven staan garant voor kwaliteit, creativiteit en ambitie. Ook duurzaamheid staat hier hoog in het vaandel.

“Het duurzame aspect ziet u duidelijk terug in onze aanpak”

Tuinaanleg Zoetermeer

Duurzaam

100% op maat

Vrijblijvende offerte

Bel 071-5155775 voor een afspraak in uw tuin!

Tuinaanleg Zoetermeer gezocht?

Zoekt u naar een goede hovenier in Zoetermeer of omgeving? Neem dan contact op met Van Nieuwland Tuinen. Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring met het aanleggen van moderne en duurzame tuinen.

Als erkend hovenier helpen we u graag met advies over uw tuin. Een professioneel advies is vaak het begin van een prachtige tuin. Bel ons dus voor gratis en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bereiken door middel van het contactformulier op de website. Een van onze ervaren hoveniers staat u graag te woord!

Direct een offerte aanvragen voor tuinaanleg Zoetermeer? Dat kan natuurlijk. Maak een afspraak, dan kijken we kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Haarlemmerstraatweg 10, 2343 LB Oegstgeest