Tuinaanleg Alphen aan den Rijn

Tuinaanleg in Alphen aan den Rijn

Heeft u plannen om de tuin aan te pakken? En wilt u dat door een professional laten doen? Voor tuinaanleg Alphen aan den Rijn bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken al meer dan 35 jaar werken veel passie als hoveniersbedrijf in de omgeving van Leiden. Met veel liefde voor het milieu en respect voor de natuur richten we uw tuin in. Dat doen we altijd op een manier die past bij uw wensen en eisen.

Van Nieuwland Tuinen heeft een moderne visie op tuinieren. We proberen graag nieuwe dingen uit. Bovendien streven we ernaar om uw tuin op een manier aan te leggen die het milieu niet belast, maar juist helpt. Sfeertuinen ontwerpen met unieke vormgeving – dat is onze specialiteit. 

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf in Alphen aan den Rijn dat een nieuwe tuin voor u kan aanleggen? Een ervaren tuinman die uw huidige tuin kan omtoveren tot een klein paradijs? Of het nu gaat om een kleine daktuin of om een groot gazon – voor tuinaanleg in Alphen aan den Rijn staat Van Nieuwland Tuinen voor u klaar. Samen met u kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen.

Van begin tot eind

Tuinontwerp

In overleg met u maken wij een ontwerp die helemaal bij u past, 100% op maat.

Tuinaanleg

Bij het aanleggen van de tuin gaan we verantwoord om met de omgeving en de materialen die we gebruiken. 

Tuinonderhoud

U kunt het hele jaar door onbezorgd blijven genieten van uw tuin, omdat wij regelmatig onderhoud doen. 

7

Laat Van Nieuwland Tuinen uw nieuwe tuin ontwerpen

De tuin wordt steeds belangrijker voor ons. We gebruiken de tuin voor steeds meer verschillende dingen: koken en dineren met het gezin of met vrienden, werken, of juist genieten van de rust. Voor tuinaanleg in Alphen aan den Rijn is die functionaliteit van groot belang. Wij zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van de buitenlucht en van de ruimte.

Wij inspireren onze klanten al 35 jaar lang om het meeste uit hun tuin te halen. Ons uitgangspunt is daarbij altijd dat de tuin een natuurlijke en rustige plek moet zijn. Daarbij hoort ook een duurzame aanpak. Bij aanleg of onderhoud letten we dan ook goed op, dat we producten gebruiken die het milieu niet onnodig belasten.

We geven onze klanten graag advies over de tuin. Hoe kunt u de ruimte zo goed mogelijk gebruiken, en wat voor type tuin past bij uw wensen en eisen? In overleg maken we een ontwerp, dat onze ervaren hoveniersbedrijf vervolgens aan kunnen. Ook het onderhoud van de tuin voeren we graag voor u uit. Zo kunt u in ieder jaargetijde genieten van uw nieuwe tuin.

“Van uw tuin maken wij een rustige en natuurlijke plek”

“Een tuin die het hele jaar door floreert, door ons onderhoud”

Onderhoud van uw tuin

Nadat u ons een nieuwe tuin heeft laten aanleggen, helpen wij u graag om die in goede staat te houden. Van Nieuwland Tuinen heeft een team hoveniers die gespecialiseerd zijn in het verzorgen en onderhouden van uw tuin. 

Sluit een onderhoudsabonnement bij ons af. Wij komen dan twee of vier keer per jaar bij u langs. Tijdens onze bezoeken zorgen we ervoor dat de tuin in goede staat blijft. Als u ons het beheer van uw tuin laat uitvoeren, weet u zeker dat uw tuin het hele jaar door floreert.

Een duurzame, groene tuin

Van Nieuwland Tuinen hecht veel waarde aan het duurzaam aanleggen van uw tuin. Wij doen ons werk omdat we houden van de natuur, van de rust en van de ruimte die uw tuin kan bieden. Een moderne tuin kan prima samengaan met een duurzame en milieuvriendelijke aanpak: daarvan zijn wij overtuigd.

Wij hanteren dan ook een duurzame aanpak. In onze ontwerpen en in de aanleg van de tuinen gebruiken wij zoveel mogelijk natuurlijke (rest)materialen. Bij voorkeur planten we duurzaam geproduceerde planten en bomen. Ook de tuingrond die we gebruiken, is gewonnen op een manier die het milieu zo min mogelijk belast.

Van Nieuwland Tuinen is trots lid van Dutch Quality Gardens. Deze groep van vijftig tuinbedrijven staan garant voor kwaliteit, creativiteit en ambitie. Ook duurzaamheid staat hier hoog in het vaandel.

“Een duurzame en milieuvriendelijke aanpak is belangrijk voor ons”

Tuinaanleg Alphen aan den Rijn

Duurzaam

100% op maat

Vrijblijvende offerte

Bel 071-5155775 voor een afspraak in uw tuin!

Tuinaanleg Alphen aan den Rijn gezocht?

Zoekt u naar een goede hovenier, die de tuinaanleg in Alphen aan den Rijn of omgeving voor u kan uitvoeren? Neem dan contact op met Van Nieuwland Tuinen. Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring met het aanleggen van moderne en duurzame tuinen.

Als erkend hovenier helpen we u graag op alle vlakken met uw tuin. Wilt u ons advies? Een professioneel advies is vaak het begin van een prachtige tuin. U kunt ons bereiken door middel van het contactformulier op de website, of door te bellen. Een van onze ervaren hoveniers staat u graag te woord!

Direct een offerte aanvragen voor tuinaanleg Alphen aan den Rijn? Dat kan natuurlijk. Maak een afspraak, dan kijken we kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Haarlemmerstraatweg 10, 2343 LB Oegstgeest