Tuinaanleg Sassenheim

Moderne tuin met speelse elementen

In Sassenheim legden we deze moderne tuin aan. De tuin bevat alle componenten die een tuin nodig heeft. Van strak straatwerk tot houten schaduwpergola. Douglas hout, cortenstaal, split, terracotta en de blauw-paarse beplanting geven de tuin veel karakter.

De Douglas houten schuur loopt door in een Douglas houten schutting waarna de tuinafscheiding overgaat in dubbelstaafmatten hekwerk met een beukenhaag. Een rij leilindes zorgt voor privacy op het terras en voorkomt inkijk. Zo zit je goed beschut op een natuurlijke manier. Door gebruik te maken van ronde vormen, zoals in de plantvakken en de terracottapotten met diverse planten en heesters, krijgt deze strakke tuin een speels karakter; je raakt niet uitgekeken.

In deze tuin breng je ieder seizoen met veel plezier door!

 

Vakkundige vertaling van het tuinontwerp

Na de ontwerpfase gaan we verder met de uitvoering van het tuinontwerp. Het is mogelijk voorbereidende werkzaamheden zelf uit te voeren, of alles uit handen te geven. Wij leggen de tuin vakkundig aan, in nauwe samenwerking met de klant. Goede bedrijfsvoering, inzet van vakkundig personeel, duidelijke afspraken en een hoge mate van service zijn hiermee verzekerd.

Naast de aanleg van complete tuinen, kun je bij Van Nieuwland Tuinen ook terecht voor het aanpassen en opknappen van jouw tuin. Vaak gaat dit om kleinere werkzaamheden waar geen ontwerp voor nodig is. Denk hierbij aan het plaatsen van tuinafscheidingen, aanleg van beplanting, vernieuwen van het gazon, vijveraanleg en boomverzorging. Wij komen graag bij je langs om de werkzaamheden te bespreken.

Van begin tot eind

Het tuinplan uitvoeren

Ons vakkundige team gaat aan de slag met jouw tuinplan.

7

Communicatie staat voorop

Wij houden nauwe samenwerking met de klant, zodat de tuin helemaal naar wens is.

7

Renovatie

Wij renoveren ook bestaande tuinen, naast de aanleg van nieuwe tuinen.

7

Maak een afspraak in jouw tuin!

Duurzaam

100% op maat

Vrijblijvende offerte