Tuin met gezellige terrassen

Tuin met gezellige terrassen

In deze tuin aan het water, aangelegd in 2020, heb je het hele jaar door een mooi plekje om te vertoeven.

Verschillende terrassen

Door de verschillende strak aangelegde terrassen is er altijd een plekje in de zon te vinden. Eén van de terrassen heeft een overkapping en glaswand. Hierdoor zit je altijd warm en beschut. Zo geniet je in ieder seizoen van een gezellig samenzijn in de buitenlucht.

Houten overkappingen

We brachten diverse houten elementen aan. Zo plaatsten wij naast de houten overkapping ook een vlonder, trap, opberging met pergola en een prachtige bamboeschutting die mooi afsteekt bij de witte hortensia’s.

 

Ronde vormen en strakke lijnen

Op plekken waar verharding aanwezig is, brachten we grindstroken aan zodat het overtollige water de grond intrekt. De tuin bestaat uit speelse ronde vormen, zoals bijvoorbeeld het gazon en de border die hiernaast ligt. Maar de tuin heeft ook veel strakke lijnen. Dit past weer mooi bij de bestrating zoals de betontegels.

Veel kleur door diverse planten

In de tuin vind je klassieke beplanting zoals de hortensia, ooievaarsbek, Persicaria, siergrassen, klimhortensia, blauweregen, een plataan en een krentenboompje. Maar ook planten die ervoor zorgen dat er insecten in de tuin komen, zoals ezelsoor, zonnehoed en een vlinderstruik. Zelfs aan het eetbare element is gedacht. Zo staat er bij de houten pergola een druif. Het duurt nog even voordat deze mooie vruchten draagt, maar het begin is er!

Fietsenberging in de voortuin

In de voortuin maakten we een fietsenberging. Zo staan de fietsen altijd netjes droog en kun je er direct mee wegrijden!

Maak een afspraak in uw tuin!

Duurzaam

100% op maat

Vrijblijvende offerte