Tuin in Oegstgeest

Tuin aan het water in Oegstgeest

In 2020 legden we deze tuin aan het water aan. We plaatsten een grote vlonder, diverse verhoogde plantenbakken, bestrating en legden grindstroken aan. De plantenbakken zijn multifunctioneel door de toevoeging van een houten plank. Deze bieden ruimte voor zitplekken.

Een sterk beplantingsplan maakt iedere tuin uniek

De beplanting zorgt voor een prachtig groen beeld in de tuin. De zachte witte, paarse en roze tinten van nepeta, kogeldistel en ooievaarsbek steken mooi af tegen het groen van vrouwenmantel en diverse siergrassen. Ook staan er een paar eye-catchers zoals de Eremurus Pinnokio, Persicaria Bistorta en Echinacea. In het midden van de plantenborder plaatsten wij een plataan. Doordat de tuin voor een groot gedeelte uit verhardingen bestaat, is de schaduw van deze boom erg welkom. Wist je dat het onder een boom makkelijk 10°C koeler is?

Ondanks de hoeveelheid aan verhardingen in deze tuin, ziet de tuin er toch groen en natuurlijk uit. Wij vergroenen graag tuinen, ook al is er weinig ruimte voor. In deze tuin zorgt het sterke beplantingsplan voor een prachtig gekleurde tuin.

Vakkundige vertaling van het tuinontwerp

Na de ontwerpfase gaan we verder met de uitvoering van het tuinontwerp. Het is mogelijk voorbereidende werkzaamheden zelf uit te voeren, of alles uit handen te geven. Wij leggen de tuin vakkundig aan, in nauwe samenwerking met de klant. Goede bedrijfsvoering, inzet van vakkundig personeel, duidelijke afspraken en een hoge mate van service zijn hiermee verzekerd.

Naast de aanleg van complete tuinen, kun je bij Van Nieuwland Tuinen ook terecht voor het aanpassen en opknappen van jouw tuin. Vaak gaat dit om kleinere werkzaamheden waar geen ontwerp voor nodig is. Denk hierbij aan het plaatsen van tuinafscheidingen, aanleg van beplanting, vernieuwen van het gazon, vijveraanleg en boomverzorging. Wij komen graag bij je langs om de werkzaamheden te bespreken.

Van begin tot eind

Het tuinplan uitvoeren

Ons vakkundige team gaat aan de slag met jouw tuinplan.

7

Communicatie staat voorop

Wij houden nauwe samenwerking met de klant, zodat de tuin helemaal naar wens is.

7

Renovatie

Wij renoveren ook bestaande tuinen, naast de aanleg van nieuwe tuinen.

7

Maak een afspraak in jouw tuin!

Duurzaam

100% op maat

Vrijblijvende offerte