Tuin in Oegstgeest

Tuin aan het water in Oegstgeest

In 2020 legden we deze tuin aan het water aan. We plaatsten een grote vlonder, diverse verhoogde plantenbakken, bestrating en legden grindstroken aan. De plantenbakken zijn multifunctioneel door de toevoeging van een houten plank. Deze bieden ruimte voor zitplekken.

Een sterk beplantingsplan maakt iedere tuin uniek

De beplanting zorgt voor een prachtig groen beeld in de tuin. De zachte witte, paarse en roze tinten van nepeta, kogeldistel en ooievaarsbek steken mooi af tegen het groen van vrouwenmantel en diverse siergrassen. Ook staan er een paar eye-catchers zoals de Eremurus Pinnokio, Persicaria Bistorta en Echinacea. In het midden van de plantenborder plaatsten wij een plataan. Doordat de tuin voor een groot gedeelte uit verhardingen bestaat, is de schaduw van deze boom erg welkom. Wist je dat het onder een boom makkelijk 10°C koeler is?

Ondanks de hoeveelheid aan verhardingen in deze tuin, ziet de tuin er toch groen en natuurlijk uit. Wij vergroenen graag tuinen, ook al is er weinig ruimte voor. In deze tuin zorgt het sterke beplantingsplan voor een prachtig gekleurde tuin.

Maak een afspraak in uw tuin!

Duurzaam

100% op maat

Vrijblijvende offerte