Tuin in Ibiza stijl

Hippe stadstuin in Leiden

In Leiden legden we een sfeervolle Ibiza stijl stadsachtertuin aan. Door gebruik te maken van een houten pergola, een verhoogde bloembak van cortenstaal en een vlonder van Douglashout krijgt deze tuin veel diepte. Hierdoor ziet een compacte stadstuin er groter uit. Door te kiezen voor een warme kleur split, in combinatie met antraciet kleurige tegels én veel houten elementen, komt de tuin tot leven.

De beplanting passen volledig binnen de Ibiza stijl, waarbij we rekening hielden met het Nederlandse klimaat. De aandacht gaat als eerste naar de vijgenboom en olijfboom; typische mediterrane planten die veel sfeer geven. Voor de overige beplanting gebruikten wij de kleuren roze, wit en paars. Zo plaatsten wij Salvia, Geranium, Persicaria, wit leliegras en verschillende andere planten. De Wisteria staat volgend jaar prachtig in bloei en zorgt voor een extra kleurrijke tuin! Door ook planten in potten toe te voegen, zoals de Agapanthus, krijgt de tuin nog meer sfeer! 

 

Vakkundige vertaling van het tuinontwerp

Na de ontwerpfase gaan we verder met de uitvoering van het tuinontwerp. Het is mogelijk voorbereidende werkzaamheden zelf uit te voeren, of alles uit handen te geven. Wij leggen de tuin vakkundig aan, in nauwe samenwerking met de klant. Goede bedrijfsvoering, inzet van vakkundig personeel, duidelijke afspraken en een hoge mate van service zijn hiermee verzekerd.

Naast de aanleg van complete tuinen, kun je bij Van Nieuwland Tuinen ook terecht voor het aanpassen en opknappen van jouw tuin. Vaak gaat dit om kleinere werkzaamheden waar geen ontwerp voor nodig is. Denk hierbij aan het plaatsen van tuinafscheidingen, aanleg van beplanting, vernieuwen van het gazon, vijveraanleg en boomverzorging. Wij komen graag bij je langs om de werkzaamheden te bespreken.

Van begin tot eind

Het tuinplan uitvoeren

Ons vakkundige team gaat aan de slag met jouw tuinplan.

7

Communicatie staat voorop

Wij houden nauwe samenwerking met de klant, zodat de tuin helemaal naar wens is.

7

Renovatie

Wij renoveren ook bestaande tuinen, naast de aanleg van nieuwe tuinen.

7

Maak een afspraak in jouw tuin!

Duurzaam

100% op maat

Vrijblijvende offerte