Tuin aan het water

Tuinrenovatie

In Hazerswoude Rijndijk legden we een nieuwe tuin aan. De hele de tuin is gerenoveerd tot een fijne plaats met één doel: zoveel mogelijk tijd in de achtertuin doorbrengen! Als erfafscheiding brachten wij Keruing schermen en een poort aan. Keruing hout gaat lang mee en verkleurt na verloop van tijd naar grijs. Dit blijft lang mooi. De geplaatste tegels zijn keramische tegels van 80×80 en 4 cm dik. De ruimte rondom het zwembad maakten we netjes met onder andere split. 

De plantenbak is gemaakt van gemetselde stenen. In de plantenbak staan diverse planten die zorgen voor een mooi groen beeld. Ook plaatsten we Douglas palen waar we een Blauwe regen aan bevestigden. Deze staat prachtig in bloei en zorgt direct voor wat privacy. Door middel van de geplaatste betonnen trap bereik je de vlonder. De robinia vlonder is voorzien van een zwemtrap.

Ook brachten wij drainage aan voor het afvoeren van regenwater. De tuin is tot slot voorzien van tuinverlichting zodat de beplanting, vlonder en andere elementen in de tuin mooi verlicht zijn. 

.

Maak een afspraak in uw tuin!

Duurzaam

100% op maat

Vrijblijvende offerte