Tuin aan het water

Tuinrenovatie

In Hazerswoude Rijndijk legden we een nieuwe tuin aan. De hele de tuin is gerenoveerd tot een fijne plaats met één doel: zoveel mogelijk tijd in de achtertuin doorbrengen! Als erfafscheiding brachten wij Keruing schermen en een poort aan. Keruing hout gaat lang mee en verkleurt na verloop van tijd naar grijs. Dit blijft lang mooi. De geplaatste tegels zijn keramische tegels van 80×80 en 4 cm dik. De ruimte rondom het zwembad maakten we netjes met onder andere split. 

De plantenbak is gemaakt van gemetselde stenen. In de plantenbak staan diverse planten die zorgen voor een mooi groen beeld. Ook plaatsten we Douglas palen waar we een Blauwe regen aan bevestigden. Deze staat prachtig in bloei en zorgt direct voor wat privacy. Door middel van de geplaatste betonnen trap bereik je de vlonder. De robinia vlonder is voorzien van een zwemtrap.

Ook brachten wij drainage aan voor het afvoeren van regenwater. De tuin is tot slot voorzien van tuinverlichting zodat de beplanting, vlonder en andere elementen in de tuin mooi verlicht zijn. 

.

Vakkundige vertaling van het tuinontwerp

Na de ontwerpfase gaan we verder met de uitvoering van het tuinontwerp. Het is mogelijk voorbereidende werkzaamheden zelf uit te voeren, of alles uit handen te geven. Wij leggen de tuin vakkundig aan, in nauwe samenwerking met de klant. Goede bedrijfsvoering, inzet van vakkundig personeel, duidelijke afspraken en een hoge mate van service zijn hiermee verzekerd.

Naast de aanleg van complete tuinen, kun je bij Van Nieuwland Tuinen ook terecht voor het aanpassen en opknappen van jouw tuin. Vaak gaat dit om kleinere werkzaamheden waar geen ontwerp voor nodig is. Denk hierbij aan het plaatsen van tuinafscheidingen, aanleg van beplanting, vernieuwen van het gazon, vijveraanleg en boomverzorging. Wij komen graag bij je langs om de werkzaamheden te bespreken.

Van begin tot eind

Het tuinplan uitvoeren

Ons vakkundige team gaat aan de slag met jouw tuinplan.

7

Communicatie staat voorop

Wij houden nauwe samenwerking met de klant, zodat de tuin helemaal naar wens is.

7

Renovatie

Wij renoveren ook bestaande tuinen, naast de aanleg van nieuwe tuinen.

7

Maak een afspraak in jouw tuin!

Duurzaam

100% op maat

Vrijblijvende offerte