Klassieke tuin met zwembad

Renovatie achtertuin met een groot gazon en zwembad

Deze grote tuin in Oegstgeest is een heerlijke plek om tot rust te komen. Dit komt onder andere door de combinatie van verschillende tuinstijlen. De stijlen die terugkomen in deze tuin zijn die van de klassieke tuin, wellness tuin en de landelijke tuin. Door de diverse terrassen, vlonders en de luxe overkapping is er altijd een fijn plekje om te zitten. Het zwembad en de jacuzzi bieden mogelijkheden om tot rust te komen. De wens was dat de jacuzzi geen prominente plek zou innemen in de tuin. Dit losten we op door er een groene omgeving omheen te creëren. Zo valt de jacuzzi niet te veel op en wanneer je in de jacuzzi zit, waan je je direct in een prachtige omgeving van groene beplanting.

Het uitgestrekte gazon laat je ver de tuin in kijken en in de zomer heb je een heerlijke schaduwplek op het gazon onder de grote plataan. Ook krijgt de tuin een landelijke uitstraling door het gazon en de platanen. Tijdens de renovatie van deze tuin brachten we nieuwe beplanting aan. Dit zorgt voor vrolijke en frisse tinten. In deze tuin zie je goed dat je niet vast zit aan één tuinstijl; wij laten bestaande en nieuwe stijlen naadloos in elkaar over lopen.

Wil jij gedeeltes van je bestaande tuin behouden en er nieuwe elementen aan toevoegen? Wij helpen graag!

Vakkundige vertaling van het tuinontwerp

Na de ontwerpfase gaan we verder met de uitvoering van het tuinontwerp. Het is mogelijk voorbereidende werkzaamheden zelf uit te voeren, of alles uit handen te geven. Wij leggen de tuin vakkundig aan, in nauwe samenwerking met de klant. Goede bedrijfsvoering, inzet van vakkundig personeel, duidelijke afspraken en een hoge mate van service zijn hiermee verzekerd.

Naast de aanleg van complete tuinen, kun je bij Van Nieuwland Tuinen ook terecht voor het aanpassen en opknappen van jouw tuin. Vaak gaat dit om kleinere werkzaamheden waar geen ontwerp voor nodig is. Denk hierbij aan het plaatsen van tuinafscheidingen, aanleg van beplanting, vernieuwen van het gazon, vijveraanleg en boomverzorging. Wij komen graag bij je langs om de werkzaamheden te bespreken.

Van begin tot eind

Het tuinplan uitvoeren

Ons vakkundige team gaat aan de slag met jouw tuinplan.

7

Communicatie staat voorop

Wij houden nauwe samenwerking met de klant, zodat de tuin helemaal naar wens is.

7

Renovatie

Wij renoveren ook bestaande tuinen, naast de aanleg van nieuwe tuinen.

7

Maak een afspraak in jouw tuin!

Duurzaam

100% op maat

Vrijblijvende offerte