Groene stadstuin Leiden

Gezellige tuin in een nieuwbouwwijk

In een nieuwbouwwijk In Leiden legden wij deze stadstuin aan. Na een gesprek over de wensen, maakten wij een schets van de achtertuin. Allereerst schoonden we de tuin op en verzorgden we het grondwerk. We brachten inline verlichting aan voor een gezellige sfeer in de avonden. In de tuin ligt een combinatie van sfeervolle gebakken klinkers en Red-Sun terrastegels. Ook liggen er roosters die het regenwater geleiden naar de achtergelegen sloot. Zo wordt het riool niet onnodig belast met regenwater.

In de tuin vind je diverse planten; van klimplanten tot vaste planten en heesters. Ook valt er iets te snoepen voor mens en dier; in deze tuin staan verschillende eetbare planten. Een appelboom, tomatenplant, munt en een bramenstruik zorgen voor een levende en eetbare tuin. Langs de zijkanten staan Douglas houten schuttingen. Ter hoogte van de achtergevel staat een aluminium pergola. Deze pergola geeft de tuin een leuke sfeer en meer diepte waardoor het groter oogt.

 

Vakkundige vertaling van het tuinontwerp

Na de ontwerpfase gaan we verder met de uitvoering van het tuinontwerp. Het is mogelijk voorbereidende werkzaamheden zelf uit te voeren, of alles uit handen te geven. Wij leggen de tuin vakkundig aan, in nauwe samenwerking met de klant. Goede bedrijfsvoering, inzet van vakkundig personeel, duidelijke afspraken en een hoge mate van service zijn hiermee verzekerd.

Naast de aanleg van complete tuinen, kun je bij Van Nieuwland Tuinen ook terecht voor het aanpassen en opknappen van jouw tuin. Vaak gaat dit om kleinere werkzaamheden waar geen ontwerp voor nodig is. Denk hierbij aan het plaatsen van tuinafscheidingen, aanleg van beplanting, vernieuwen van het gazon, vijveraanleg en boomverzorging. Wij komen graag bij je langs om de werkzaamheden te bespreken.

Van begin tot eind

Het tuinplan uitvoeren

Ons vakkundige team gaat aan de slag met jouw tuinplan.

7

Communicatie staat voorop

Wij houden nauwe samenwerking met de klant, zodat de tuin helemaal naar wens is.

7

Renovatie

Wij renoveren ook bestaande tuinen, naast de aanleg van nieuwe tuinen.

7

Maak een afspraak in jouw tuin!

Duurzaam

100% op maat

Vrijblijvende offerte