Aanleg daktuin 

Dakterras Zoeterwoude-Rijndijk

Een daktuin aanleggen, vraagt kennis en vakmanschap. Voor de aanleg van daktuinen gaan we heel gericht en planmatig te werk. Net zoals bij deze daktuin in Zoeterwoude-Rijndijk.

Op het dakterras brachten we keramische tegels aan op tegeldragers. Daarnaast plaatsten we diverse cortenstalen bakken en vulden deze met beplanting.

In de plantbakken brachten we een beregeningsinstallatie aan zodat de bewoners tijdens droge zomermaanden geen omkijken hebben naar de planten. De bijgeleverde beregeningscomputer van Gardena is vanaf iedere locatie aan te sturen middels een app; ook tijdens je vakantie geef je de beplanting precies genoeg water.

Tijdens de donkere maanden is er naast de sterrenhemel, genoeg te zien vanuit de jacuzzi dankzij diverse in-lite armaturen die de beplanting op een charmante manier belichten.

Vakkundige vertaling van het tuinontwerp

Na de ontwerpfase gaan we verder met de uitvoering van het tuinontwerp. Het is mogelijk voorbereidende werkzaamheden zelf uit te voeren, of alles uit handen te geven. Wij leggen de tuin vakkundig aan, in nauwe samenwerking met de klant. Goede bedrijfsvoering, inzet van vakkundig personeel, duidelijke afspraken en een hoge mate van service zijn hiermee verzekerd.

Naast de aanleg van complete tuinen, kun je bij Van Nieuwland Tuinen ook terecht voor het aanpassen en opknappen van jouw tuin. Vaak gaat dit om kleinere werkzaamheden waar geen ontwerp voor nodig is. Denk hierbij aan het plaatsen van tuinafscheidingen, aanleg van beplanting, vernieuwen van het gazon, vijveraanleg en boomverzorging. Wij komen graag bij je langs om de werkzaamheden te bespreken.

Van begin tot eind

Het tuinplan uitvoeren

Ons vakkundige team gaat aan de slag met jouw tuinplan.

7

Communicatie staat voorop

Wij houden nauwe samenwerking met de klant, zodat de tuin helemaal naar wens is.

7

Renovatie

Wij renoveren ook bestaande tuinen, naast de aanleg van nieuwe tuinen.

7

Maak een afspraak in jouw tuin!

Duurzaam

100% op maat

Vrijblijvende offerte