Tuinaanleg Drentse tuin

Een Luxueuze tuin met Drentse Roots

Voor een klant met wortels in Drenthe realiseerden wij een bijzondere tuin die haar geboortegrond weerspiegelt. Het zijpad langs het huis toverden we om tot een verzameling van kleine vakken met een rijke diversiteit aan kruiden. Deze stukjes tuin zijn niet alleen functioneel, maar stralen ook een warme en gezellige sfeer uit.

De variatie aan planten is een ode aan de persoonlijke voorkeuren van de klant en haar connectie met Drenthe. Hier groeien niet alleen alle gewenste kruiden, maar ook een verscheidenheid aan planten die het gevoel van thuiskomen en nostalgie oproepen. Van pruimen- en frambozenstruiken tot druivenranken, ooievaarsbekken, wisteria en ereprijs. Ook heide, hosta’s, verschillende sedumsoorten, varens, kruipend zenegroen, siergrassen en nog veel meer vonden een mooi plekje in deze tuin.

Elk plantje draagt bij aan de vorming van een tuin die niet alleen mooi is om te zien, maar ook een verhaal vertelt. De diversiteit aan planten en kruiden trekt verschillende insecten en vogels aan, waardoor een levendige en dynamische omgeving ontstaat.

Wil je ook genieten van een tuin vol diversiteit én aansluit op jouw wensen? Onze expertise kan je helpen om jouw tuindromen werkelijkheid te maken, neemt contact op!

Vakkundige vertaling van het tuinontwerp

Na de ontwerpfase gaan we verder met de uitvoering van het tuinontwerp. Het is mogelijk voorbereidende werkzaamheden zelf uit te voeren, of alles uit handen te geven. Wij leggen de tuin vakkundig aan, in nauwe samenwerking met de klant. Goede bedrijfsvoering, inzet van vakkundig personeel, duidelijke afspraken en een hoge mate van service zijn hiermee verzekerd.

Naast de aanleg van complete tuinen, kun je bij Van Nieuwland Tuinen ook terecht voor het aanpassen en opknappen van jouw tuin. Vaak gaat dit om kleinere werkzaamheden waar geen ontwerp voor nodig is. Denk hierbij aan het plaatsen van tuinafscheidingen, aanleg van beplanting, vernieuwen van het gazon, vijveraanleg en boomverzorging. Wij komen graag bij je langs om de werkzaamheden te bespreken.

Van begin tot eind

Het tuinplan uitvoeren

Ons vakkundige team gaat aan de slag met jouw tuinplan.

7

Communicatie staat voorop

Wij houden nauwe samenwerking met de klant, zodat de tuin helemaal naar wens is.

7

Renovatie

Wij renoveren ook bestaande tuinen, naast de aanleg van nieuwe tuinen.

7

Maak een afspraak in jouw tuin!

Duurzaam

100% op maat

Vrijblijvende offerte