Tuin in Hoofddorp

Strakke tuin naast het water

Deze praktische tuin aan het water straalt veel rust en eenvoud uit. Wij legden deze tuin aan in Hoofddorp.

Het lijnenspel van de bestrating zorgt voor een strakke tuin. Deze strakke lijnen herhaalden we in de borders en de verhoging.  Door de houten palen als tuinafscheiding krijgt de tuin ook een speels effect. De beplanting zorgt voor een mooi contrast. De felle roze en paarse tinten steken mooi af tegen het groen. 

 Een speciaal onderdeel van deze tuin is het zitelement met een prunus in het midden. De boom zal langzaam groeien en zorgen voor schaduw in de zomer maar in de winter laat hij zijn blad vallen en kun je genieten van een zonnig plekje.

Vakkundige vertaling van het tuinontwerp

Na de ontwerpfase gaan we verder met de uitvoering van het tuinontwerp. Het is mogelijk voorbereidende werkzaamheden zelf uit te voeren, of alles uit handen te geven. Wij leggen de tuin vakkundig aan, in nauwe samenwerking met de klant. Goede bedrijfsvoering, inzet van vakkundig personeel, duidelijke afspraken en een hoge mate van service zijn hiermee verzekerd.

Naast de aanleg van complete tuinen, kun je bij Van Nieuwland Tuinen ook terecht voor het aanpassen en opknappen van jouw tuin. Vaak gaat dit om kleinere werkzaamheden waar geen ontwerp voor nodig is. Denk hierbij aan het plaatsen van tuinafscheidingen, aanleg van beplanting, vernieuwen van het gazon, vijveraanleg en boomverzorging. Wij komen graag bij je langs om de werkzaamheden te bespreken.

Van begin tot eind

Het tuinplan uitvoeren

Ons vakkundige team gaat aan de slag met jouw tuinplan.

7

Communicatie staat voorop

Wij houden nauwe samenwerking met de klant, zodat de tuin helemaal naar wens is.

7

Renovatie

Wij renoveren ook bestaande tuinen, naast de aanleg van nieuwe tuinen.

7

Maak een afspraak in jouw tuin!

Duurzaam

100% op maat

Vrijblijvende offerte