Tuin in Leiden

Vrolijke stadstuin in Leiden

Deze vrolijke stadstuin in Leiden straalt veel kleur en warmte uit. Wanneer je deze tuin binnenloopt, verschijnt er een lach op je gezicht. Er staan veel gezellige potten, bloemen en andere accessoires die meteen de aandacht trekken. En door diepte te creëren, lijkt de tuin groter en komt de tuin nog meer tot zijn recht.

 De bestrating bestaat uit twee kleuren. Door gebruik te maken van warme kleuren ziet deze tuin er altijd vrolijk uit. De kleur van de houten schuur, schutting en pergola sluiten mooi aan op de bestrating. De sfeer wordt versterkt door de kleuren van de beplanting. Dit zijn voornamelijk vrolijke roze en paarse tinten die mooi afsteken tegen het groene blad. Daarnaast doet beplanting in potten ook altijd veel voor het gevoel van een tuin; het staat speels en dat maakt de tuin een fijne plek om te verblijven.

Vakkundige vertaling van het tuinontwerp

Na de ontwerpfase gaan we verder met de uitvoering van het tuinontwerp. Het is mogelijk voorbereidende werkzaamheden zelf uit te voeren, of alles uit handen te geven. Wij leggen de tuin vakkundig aan, in nauwe samenwerking met de klant. Goede bedrijfsvoering, inzet van vakkundig personeel, duidelijke afspraken en een hoge mate van service zijn hiermee verzekerd.

Naast de aanleg van complete tuinen, kun je bij Van Nieuwland Tuinen ook terecht voor het aanpassen en opknappen van jouw tuin. Vaak gaat dit om kleinere werkzaamheden waar geen ontwerp voor nodig is. Denk hierbij aan het plaatsen van tuinafscheidingen, aanleg van beplanting, vernieuwen van het gazon, vijveraanleg en boomverzorging. Wij komen graag bij je langs om de werkzaamheden te bespreken.

Van begin tot eind

Het tuinplan uitvoeren

Ons vakkundige team gaat aan de slag met jouw tuinplan.

7

Communicatie staat voorop

Wij houden nauwe samenwerking met de klant, zodat de tuin helemaal naar wens is.

7

Renovatie

Wij renoveren ook bestaande tuinen, naast de aanleg van nieuwe tuinen.

7

Maak een afspraak in jouw tuin!

Duurzaam

100% op maat

Vrijblijvende offerte