Stadstuin Leiden

Compacte stadstuin in Leiden

Heb je een compacte tuin? Dan weten wij er raad mee. Deze stadstuin in Leiden is een mooi verlengstuk geworden van het huis. We plaatsten een speciale pergola die zorgt voor veel sfeer en verdieping van de tuin. En de antraciet tot grijze bestrating steekt prachtig af bij het groene van de beplanting en het hout van de schutting en pergola. Om de afwatering soepel te laten verlopen, brachten we ook diverse goten aan. Rondom de voet van de pergola en de muur van de schuur brachten we keien aan. Deze laten het water goed door en geven een mooi effect.

De houten pergola geeft in de zomer schaduw maar in de winter valt het blad van de blauweregen uit en kan elke zonnestraal de tuin bereiken. De beplanting zorgt voor een groene tuin die toch heel praktisch is. Zo is goed te zien dat een tuin niet groot hoeft te zijn om praktische zaken zoals een mooie zitplek én een groene uitstraling te realiseren.

Vakkundige vertaling van het tuinontwerp

Na de ontwerpfase gaan we verder met de uitvoering van het tuinontwerp. Het is mogelijk voorbereidende werkzaamheden zelf uit te voeren, of alles uit handen te geven. Wij leggen de tuin vakkundig aan, in nauwe samenwerking met de klant. Goede bedrijfsvoering, inzet van vakkundig personeel, duidelijke afspraken en een hoge mate van service zijn hiermee verzekerd.

Naast de aanleg van complete tuinen, kun je bij Van Nieuwland Tuinen ook terecht voor het aanpassen en opknappen van jouw tuin. Vaak gaat dit om kleinere werkzaamheden waar geen ontwerp voor nodig is. Denk hierbij aan het plaatsen van tuinafscheidingen, aanleg van beplanting, vernieuwen van het gazon, vijveraanleg en boomverzorging. Wij komen graag bij je langs om de werkzaamheden te bespreken.

Van begin tot eind

Het tuinplan uitvoeren

Ons vakkundige team gaat aan de slag met jouw tuinplan.

7

Communicatie staat voorop

Wij houden nauwe samenwerking met de klant, zodat de tuin helemaal naar wens is.

7

Renovatie

Wij renoveren ook bestaande tuinen, naast de aanleg van nieuwe tuinen.

7

Maak een afspraak in jouw tuin!

Duurzaam

100% op maat

Vrijblijvende offerte