Hovenier Zoetermeer

Hovenier Zoetermeer gezocht?

Heeft u plannen om de tuin aan te pakken? Dan bent u bij Van Nieuwland Tuinen aan het juiste adres. Wij werken al meer dan 35 jaar met veel passie als hoveniersbedrijf in Zoetermeer en omgeving. Met veel liefde voor het milieu en respect voor de natuur maken we uw tuin een fijne omgeving. Onze hoveniers denken graag met u mee over hoe we uw tuin zo fijn mogelijk kunnen maken.

Bij Van Nieuwland Tuinen hebben we een moderne visie op tuinieren. Dat betekent niet alleen dat we nieuwe dingen willen uitproberen, maar ook dat we ons best doen om te streven naar een tuin die het milieu helpt, en dus niet belast. Sfeertuinen met unieke vormgeving zijn daarbij onze specialiteit. Met veel oog voor detail en met de beste natuurlijke materialen nemen we ook uw tuin onder handen.

Zoekt u een hoveniersbedrijf in Zoetermeer dat een nieuwe tuin voor u kan aanleggen, of die uw huidige tuin kan omtoveren tot een klein paradijsje? Van kleine daktuin tot groot gazon – Van Nieuwland Tuinen staat voor u klaar. Samen met u kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen.

Van begin tot eind

Tuinontwerp

In overleg met u maken wij een ontwerp die helemaal bij u past, 100% op maat.

Tuinaanleg

Bij het aanleggen van de tuin gaan we verantwoord om met de omgeving en de materialen die we gebruiken. 

Tuinonderhoud

U kunt het hele jaar door onbezorgd blijven genieten van uw tuin, omdat wij regelmatig onderhoud doen. 

7

Van Nieuwland Tuinen ontwerpt graag uw nieuwe tuin

Iedereen geniet van een mooie tuin. Met zijn allen brengen we dan ook steeds meer tijd door in onze tuin. We gebruiken de ruimte voor steeds meer verschillende dingen: koken en dineren met het gezin of met vrienden, werken of juist genieten er van de rust. In de tuin draait alles om beleving. In een tuin die helemaal bij u en bij uw woning past kunt u optimaal genieten van de buitenlucht en van de ruimte.

Wij inspireren onze klanten graag om het meeste uit de ruimte te halen. Dat doen we al meer dan 35 jaar met veel plezier. Ons uitgangspunt is daarbij dat een tuin een natuurlijke en pure plek moet zijn. Als we een tuin aanleggen, gaan we dan ook zo verantwoord mogelijk om met de omgeving. Ook over de materialen die we gebruiken denken we goed na.

We geven onze klanten graag advies over de tuin. Hoe kunt u de ruimte zo goed mogelijk gebruiken, en wat voor type tuin past bij uw wensen en eisen? In overleg maken we een ontwerp, dat onze ervaren hoveniersbedrijf vervolgens aan kunnen. Ook het onderhoud van de tuin voeren we graag voor u uit. Zo kunt u in ieder jaargetijde genieten van uw nieuwe tuin.

“In de tuin draait alles om beleving, hier zorgen wij voor”

“Onze ervaren hoveniers komen ieder seizoen langs voor onderhoud”

Professioneel tuinonderhoud

Een hovenier kan niet alleen een nieuwe tuin aanleggen. Van Nieuwland Tuinen doet ook graag onderhoudswerk in uw tuin. Kost het verzorgen van uw tuin u (te) veel tijd, dan kunt u dat wellicht beter aan een professional overlaten. Met regelmatig onderhoud houden wij uw tuin het hele jaar door in optimale conditie.

Een onderhoudsabonnement afsluiten is ook mogelijk. Dat betekent dat onze ervaren hoveniers ieder seizoen bij u langskomen om de tuin op orde te maken. De bomen en planten krijgen van ons de verzorging die ze nodig hebben. Als u ons het beheer van uw tuin laat uitvoeren zal uw tuin het hele jaar door floreren.

Tuinieren met het oog op duurzaamheid

Zoekt u een hoveniersbedrijf in Zoetermeer dat met respect omgaat met de omgeving en de natuur? Van Nieuwland Tuinen hecht veel waarde aan de duurzame tuin. Wij doen ons werk omdat we houden van de natuur, van de rust en van de ruimte die een tuin u kan bieden. Daar past een moderne en duurzame aanpak bij.

Hoe ziet u dat terug in onze aanpak? In onze ontwerpen en in de aanleg van de tuinen gebruiken wij zoveel mogelijk natuurlijke en verantwoorde materialen. Denk bijvoorbeeld aan restmaterialen, duurzaam geproduceerde planten en grond die op een manier gewonnen is die het milieu zo min mogelijk belast. Ook tijdens het aanleggen van de tuin letten we op het verbruik van water en energie. Dat proberen we tot een minimum te beperken.

Een tuin heeft niet alleen een decoratieve functie. Dankzij onze aanpak en visie wordt de tuin echt een levende plek. Het groen in de tuin is niet alleen goed voor uw eigen gezondheid, maar ook voor de flora en fauna die er welig in tieren.

Van Nieuwland Tuinen mag zich met trots lid noemen van Dutch Quality Gardens. Deze groep van vijftig tuinbedrijven staan voor kwaliteit, creativiteit en ambitie. Ook duurzaamheid staat bij deze groep hoog in het vaandel.

“Goed voor uw gezondheid, maar ook voor de flora en fauna”

Hovenier Zoetermeer

Duurzaam

100% op maat

Vrijblijvende offerte

Bel 071-5155775 voor een afspraak in uw tuin!

Hovenier Zoetermeer gezocht?

Zoekt u naar een goede hovenier in Zoetermeer of omgeving? Neem dan contact op met Van Nieuwland Tuinen. Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring met het aanleggen van moderne, duurzame tuinen.

Als erkend hovenier helpen we u graag met advies over uw tuin. Een professioneel advies is vaak het begin van een prachtige tuin. Bel ons dus voor gratis en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bereiken door middel van het contactformulier op de website. Een van onze ervaren hoveniers staat u graag te woord!

Direct een offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook. Maak een afspraak, we kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Haarlemmerstraatweg 10, 2343 LB Oegstgeest