Hovenier Wassenaar

Hovenier Wassenaar voor uw tuin?

Plannen om de tuin aan te pakken? Dan kunt u vast een goede hovenier gebruiken. Van Nieuwland Tuinen helpt u graag om de tuin onder handen te nemen. Daarbij gaan wij altijd met veel liefde voor het milieu respect voor de natuur te werk. Onze hoveniers hebben veel ervaring en denken graag met u mee over hoe we uw tuin zo fijn mogelijk kunnen maken.

Van Nieuwland Tuinen heeft een moderne visie op tuinieren. Als hovenier in Wassenaar en omgeving maken we graag sfeertuinen met unieke vormgeving. Daarbij zijn we niet bang om nieuwe dingen uit te proberen, en streven we er altijd naar om uw tuin naar uw smaak in te richten. Dat doen we met veel oog voor detail – en met de beste natuurlijke materialen.

Zoekt u een hovenier in Wassenaar en omgeving om uw tuin onder handen te nemen? Of heeft u advies nodig over uw tuin? Van kleine daktuin tot groot gazon: Van Nieuwland Tuinen staat voor u klaar. Neem nu contact met ons op via het contactformulier of per telefoon. We kijken graag samen met u wat onze hoveniers voor u kunnen betekenen.

Van begin tot eind

Tuinontwerp

In overleg met u maken wij een ontwerp die helemaal bij u past, 100% op maat.

Tuinaanleg

Bij het aanleggen van de tuin gaan we verantwoord om met de omgeving en de materialen die we gebruiken. 

Tuinonderhoud

U kunt het hele jaar door onbezorgd blijven genieten van uw tuin, omdat wij regelmatig onderhoud doen. 

7

Van Nieuwland Tuinen neemt uw tuin onder handen

Een mooie tuin is genieten. We brengen met zijn allen steeds meer tijd door in onze tuin, en we gebruiken de ruimte voor steeds meer verschillende dingen. We koken en dineren er met vrienden, zitten er ‘s avonds rondom het haardvuur, en genieten er van de rust. In de tuin draait alles om beleving. In een tuin die helemaal bij u en bij uw woning past, kunt u optimaal genieten van de buitenlucht en van de ruimte.

Van Nieuwland Tuinen wil u inspireren om het meeste uit uw tuin te halen. Dat doen we al meer dan 35 jaar met veel plezier. Ons uitgangspunt is daarbij dat een tuin een natuurlijke en pure plek moet zijn. Als we een tuin aanleggen, gaan we dan ook zo verantwoord mogelijk om met de omgeving. Ook over de materialen die we gebruiken denken we goed na. Als klant geven we u graag advies over de tuin. In overleg maken we een ontwerp, dat onze ervaren hoveniers vervolgens aan kunnen. Ook het onderhoud van de tuin voeren we graag voor u uit. Zo kunt u in ieder jaargetijde genieten van uw nieuwe tuin.

“Optimaal genieten van de buitenlucht en van de ruimte”

“We maken gebruik van natuurlijke en verantwoorde materialen”

Een verantwoorde tuin

Zoekt u een hovenier in Wassenaar die met respect omgaat met de omgeving en de natuur? Van Nieuwland Tuinen hecht veel waarde aan de duurzame tuin. Wij doen ons werk omdat we houden van de natuur, van de rust en van de ruimte die een tuin u kan bieden. Daar past een moderne en duurzame aanpak bij.

Hoe ziet u dat terug in onze aanpak? In onze ontwerpen en in de aanleg van de tuinen gebruiken wij zoveel mogelijk natuurlijke en verantwoorde materialen. Denk bijvoorbeeld aan restmaterialen, duurzaam geproduceerde planten en grond die op een manier gewonnen is die het milieu zo min mogelijk belast. Ook tijdens het aanleggen van de tuin letten we op het verbruik van water en energie. Dat proberen we tot een minimum te beperken.

Dankzij onze natuurvriendelijke ontwerpen krijgt de tuin niet alleen een decoratieve functie, maar wordt het een levende plek waarin het groen onze gezondheid en de kwaliteit van ons levensmilieu verbetert, en waarin flora en fauna welig kunnen tieren.
Van Nieuwland Tuinen mag zich met trots lid noemen van Dutch Quality Gardens. Deze groep van vijftig tuinbedrijven staan voor kwaliteit, creativiteit en ambitie. Ook duurzaamheid staat bij deze groep hoog in het vaandel.

Professioneel tuinonderhoud

Als hovenier in Wassenaar doen wij niet alleen het ontwerp en de aanleg van nieuwe tuinen voor u: we verzorgen ook het onderhoud van uw huidige tuin. Wat goed is, hoeft niet veranderd te worden. Dankzij regelmatig onderhoud door een professionele hovenier blijft uw tuin in goede staat.

Ook kunt u bij Nieuwland Tuinen een onderhoudsabonnement afsluiten. Ons team komt dan een aantal keer per jaar bij u langs en zorgt ervoor dat de tuin goed onderhouden wordt. Als u ons het beheer van uw tuin laat uitvoeren weet u zeker dat uw tuin het hele jaar door floreert.

“Wij zorgen ervoor dat uw tuin het hele jaar door floreert”

Hovenier Wassenaar

Duurzaam

100% op maat

Vrijblijvende offerte

Bel 071-5155775 voor een afspraak in uw tuin!

Hovenier Wassenaar gezocht?

Zoekt u naar een goede hovenier in Wassenaar of omgeving? Neem dan contact op met Van Nieuwland Tuinen. Ook voor vragen over uw tuin en over de diensten die wij bieden kunt u natuurlijk bellen of mailen. Als erkend hovenier helpen we u graag met advies over uw tuin. Bel ons dus op, of neem contact met ons op via het contactformulier op de website. Een van onze ervaren medewerkers staat u graag te woord!

Wilt u direct een offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook. Maak een afspraak, we kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Haarlemmerstraatweg 10, 2343 LB Oegstgeest