Hovenier Nieuw Vennep

Hovenier Nieuw Vennep nodig?

Van Nieuwland Tuinen is al 35 jaar lang de hovenier in Nieuw Vennep en omstreken. Ervaring en passie voor tuinen, maar ook natuur en milieu staan daarbij centraal. Van Nieuwland Tuinen kiest voor een moderne en duurzame aanpak en gebruikt alleen producten van hoge kwaliteit.

Een moderne visie op tuinieren betekent dat wij niet bang zijn om nieuwe dingen uit te proberen in onze tuinontwerpen. Maar het betekent ook dat we steeds blijven verdiepen in duurzame, nieuwe manieren om een tuin aan te leggen en te onderhouden. Wij ontwerpen een tuin voor u die het milieu niet belast, maar daar juist een onderdeel van uitmaakt.

Bent u op zoek naar een hovenier in Nieuw Vennep die uw tuin kan aanleggen of onderhouden? Hoe klein of groot uw tuin ook is, Van Nieuwland Tuinen staat voor u klaar. Samen met u maken we een plan en voeren we dat uit op een degelijke en duurzame manier.

Interesse in onze diensten, of wilt u ons advies?

Van begin tot eind

Tuinontwerp

In overleg met u maken wij een ontwerp die helemaal bij u past, 100% op maat.

Tuinaanleg

Bij het aanleggen van de tuin gaan we verantwoord om met de omgeving en de materialen die we gebruiken. 

Tuinonderhoud

U kunt het hele jaar door onbezorgd blijven genieten van uw tuin, omdat wij regelmatig onderhoud doen. 

7

Van Nieuwland Tuinen – wij ontwerpen uw tuin

In een mooie tuin is het goed vertoeven. Steeds meer brengen we onze tijd door: niet alleen om te ontspannen, maar ook bijvoorbeeld om te eten of te werken. Daarbij draait alles om rust en beleving van natuur en ruimte. Een goede tuin sluit aan bij de invulling die u aan de ruimte wil geven. Wij kijken graag samen met u hoe dat doen op een manier die aansluit bij uw wensen en eisen.

Van Nieuwland Tuinen haalt al meer dan 35 jaar met vele plezier het meeste uit de tuin. Ons uitgangspunt is daarbij dat een tuin een pure, rustige en natuurlijke plek moet zijn. Daarom gaan we zo verantwoord mogelijk om met de omgeving, en ook met de materialen die we gebruiken.

In overleg maken onze ervaren hoveniers een ontwerp voor uw tuin, en leggen die vervolgens voor u aan. Ook het onderhoud van de tuin voeren we graag voor u uit. Zo kunt u in ieder jaargetijde genieten van uw nieuwe tuin.

“In overleg maken onze hoveniers een ontwerp voor uw tuin”

“Wij zorgen voor een optimale conditie, het hele jaar door”

Wij onderhouden uw tuin

Heeft u een grote tuin die veel onderhoud nodig heeft? Of heeft u weinig tijd om in de tuin te werken? Een professionele hovenier als Van Nieuwland Tuinen kan u daarbij helpen. Door middel van regelmatig onderhoud houden wij uw tuin het hele jaar door in optimale conditie.

U kunt zelfs een onderhoudsabonnement bij ons afsluiten. Maakt u gebruik van deze dienst, dan komen onze hoveniers regelmatig bij u langs om de tuin op orde te maken. De bomen en planten krijgen van ons ieder seizoen de verzorging die ze nodig hebben.

Duurzaamheid staat centraal

Als hovenier vinden we het belangrijk om met respect om te gaan met natuur en milieu. Wij doen ons werk omdat we houden van de natuur, van de rust en van de ruimte die een tuin u kan bieden. Daar past een moderne en duurzame aanpak bij.

Die aanpak is goed terug te zien in onze keuze voor natuurlijke en verantwoorde materialen. Daarbij kunt u denken aan restmaterialen, duurzaam geproduceerde planten en grond die op een manier gewonnen is die het milieu zo min mogelijk belast. Ook tijdens het aanleggen of onderhouden van de tuin letten we goed op het verbruik van water en energie. Dat proberen we tot een minimum te beperken.

De moderne tuin is een leefomgeving met meer dan een decoratieve functie. Dankzij ons wordt de tuin echt een belangrijk onderdeel van uw woning of bedrijf. Het groen in uw nieuwe tuin is niet alleen goed voor uw eigen gezondheid, maar ook voor de flora en fauna die er welig in tieren.

Met trots noemen wij ons lid van Dutch Quality Gardens. Deze vereniging van tuinbedrijven zet zich in om kwaliteit en duurzaamheid te waarborgen. Samen zetten we ons in voor tuinen die een essentiële bijdrage aan de natuur en aan het levensmilieu van flora en fauna in Nederland.

“Wij maken de tuin een belangrijk onderdeel van uw woning of bedrijf”

Hovenier Nieuw Vennep

Duurzaam

100% op maat

Vrijblijvende offerte

Bel 071-5155775 voor een afspraak in uw tuin!

Hovenier Nieuw Vennep gezocht?

Een goede hovenier in Nieuw Vennep of omgeving nodig? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring met het aanleggen van moderne, duurzame tuinen.

Als erkend hovenier helpt Van Nieuwland Tuinen we u graag met advies over uw tuin. Een professioneel advies is vaak het begin van een prachtige tuin! Bel ons dus voor gratis en vrijblijvend advies, of vul het contactformulier op de website in. Een van onze ervaren hoveniers staat u graag te woord.

Wilt u direct een offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook. Maak een afspraak: we kijken graag kijken samen met u naar de mogelijkheden. 

Haarlemmerstraatweg 10, 2343 LB Oegstgeest