Hovenier Lisse

Hovenier Lisse nodig?

Als u de tuin eens flink onder handen wilt laten nemen bent u bij Van Nieuwland Tuinen aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring: we werken al meer dan 35 jaar als hovenier in Lisse en omgeving. Met veel liefde voor het milieu en respect voor de natuur maken we uw tuin een fijne omgeving. Onze hoveniers denken graag met u mee over hoe we uw tuin zo fijn mogelijk kunnen maken.

Wij hebben een moderne visie op tuinieren. Dat betekent niet alleen dat we nieuwe concepten en ideeën uitproberen, maar ook dat we ons best doen om te streven naar een tuin die de natuur ondersteunt – en niet belast. Sfeertuinen met unieke vormgeving zijn onze specialiteit. Met oog voor detail en met de beste natuurlijke materialen nemen we ook uw tuin onder handen.

Zoekt u een hovenier in Lisse die een nieuwe tuin kan aanleggen, of uw huidige tuin kan omtoveren tot een oase van rust? Van kleine daktuin tot groot gazon: Van Nieuwland Tuinen staat voor u klaar. Samen met u kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen. Neem direct contact met ons op. Dat kan via het contactformulier, of per telefoon.

Van begin tot eind

Tuinontwerp

In overleg met u maken wij een ontwerp die helemaal bij u past, 100% op maat.

Tuinaanleg

Bij het aanleggen van de tuin gaan we verantwoord om met de omgeving en de materialen die we gebruiken. 

Tuinonderhoud

U kunt het hele jaar door onbezorgd blijven genieten van uw tuin, omdat wij regelmatig onderhoud doen. 

7

Van Nieuwland Tuinen werkt aan uw tuin

Een mooie tuin – dat is voor iedereen genieten. We brengen met zijn allen steeds meer tijd door in onze tuin, en we gebruiken de ruimte voor steeds meer verschillende dingen. We koken en dineren er met vrienden, zitten er ‘s avonds rondom het haardvuur, en genieten er van de rust. In de tuin draait alles om beleving. In een tuin die helemaal bij u en bij uw woning past, kunt u optimaal genieten van de buitenlucht en van de ruimte.

Wij inspireren u om het best mogelijke uit uw tuin te halen. Al meer dan 35 jaar staan we klaar om alle tuinen onder handen te nemen – van klein tot groot. Het uitgangspunt blijft daarbij dat de tuin een plek moet zijn om te genieten. Genieten van rust, genieten van natuur, genieten van bijzondere bloemen, planten en bomen. Als hovenier adviseren we u over de mogelijkheden voor uw tuin, en geven we u advies over materialen en flora. We maken een ontwerp en voeren dat op een duurzame manier voor u uit. Een mooie nieuwe tuin is binnenkort werkelijkheid.

“Wij inspireren u om het best mogelijke uit uw tuin te halen”

“Regelmatig onderhoud houdt uw tuin in de beste staat”

Tuinonderhoud door professionals

Als hovenier in Lisse doen wij niet alleen het ontwerp en de aanleg van nieuwe tuinen voor u: we verzorgen ook het onderhoud van uw huidige tuin. Wat goed is, hoeft niet veranderd te worden. Regelmatig onderhoud houdt uw tuin steeds in de beste staat.

Ook kunt u bij Nieuwland Tuinen een onderhoudsabonnement afsluiten. Ons team komt dan een aantal keer per jaar bij u langs en zorgt ervoor dat de tuin goed onderhouden wordt. Als u ons het beheer van uw tuin laat uitvoeren weet u zeker dat uw tuin het hele jaar door floreert.

Duurzaamheid en tuinieren

Respect voor de omgeving en voor de natuur – dat vinden wij heel belangrijk. Als u op zoek bent naar een hovenier in Lisse die de natuur een warm hart toedraagt, bent u bij Van Nieuwland Tuinen bij het juiste adres. Een moderne en duurzame aanpak staat bij ons centraal.

Hoe ziet u dat terug in onze aanpak? In onze ontwerpen en in de aanleg van de tuinen gebruiken wij zoveel mogelijk natuurlijke en verantwoorde materialen. Denk bijvoorbeeld aan restmaterialen, duurzaam geproduceerde planten en grond die op een manier gewonnen is die het milieu zo min mogelijk belast. Ook tijdens het aanleggen van de tuin letten we op het verbruik van water en energie. Dat proberen we tot een minimum te beperken.

Van Nieuwland Tuinen noemt zich met trots lid van Dutch Quality Gardens. Deze groep van vijftig tuinbedrijven staan samen garant voor kwaliteit, creativiteit en ambitie. Ook duurzaamheid staat bij deze groep hoog in het vaandel.

“Respect voor de omgeving en voor de natuur vinden wij belangrijk”

Hovenier Lisse

Duurzaam

100% op maat

Vrijblijvende offerte

Bel 071-5155775 voor een afspraak in uw tuin!

Hovenier Lisse gezocht?

Zoekt u naar een goede hovenier in Lisse of omgeving? Neem dan contact op met Van Nieuwland Tuinen. Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring met het aanleggen van moderne, duurzame tuinen.

Als erkend hovenier helpen we u graag met advies over uw tuin. Bel ons dus op als u advies wilt over uw tuin. U kunt ons ook bereiken door middel van het contactformulier op de website. Een van onze ervaren hoveniers staat u graag te woord!

Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Maak gerust een afspraak, dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden.

Haarlemmerstraatweg 10, 2343 LB Oegstgeest