Hovenier Leiden

Zoekt u een hovenier Leiden en omgeving?

Wilt u uw tuin onder handen nemen, of heeft u plannen voor een nieuwe tuin? Dan heeft u een goede hovenier nodig. Zoekt u iemand met groene vingers en veel ervaring met het aanleggen van tuinen? Maar ook een bedrijf dat milieubewust en met veel liefde en respect voor de natuur te werk gaan? Dan bent u bij Van Nieuwland Tuinen aan het juiste adres.

Van Nieuwland Tuinen is actief als hovenier in Leiden en omstreken. Wij maken moderne sfeertuinen, met een unieke en gedurfde vormgeving. Met oog voor detail en in overleg met onze klanten realiseren we de mooiste tuinen. Daarbij maken we altijd gebruik van de beste natuurlijke materialen.

Wilt u werk in de tuin laten uitvoeren? Of heeft u behoefte aan advies? Of het nu gaat om een grote of een kleine tuin, om een daktuin of een geveltuin: wij staan voor u klaar. Neem nu contact op met Van Nieuwland Tuinen, en wij helpen u om uw tuin een plek te maken waarin u zich helemaal thuis voelt.

Van begin tot eind

Tuinontwerp

In overleg met u maken wij een ontwerp die helemaal bij u past, 100% op maat.

Tuinaanleg

Bij het aanleggen van de tuin gaan we verantwoord om met de omgeving en de materialen die we gebruiken. 

Tuinonderhoud

U kunt het hele jaar door onbezorgd blijven genieten van uw tuin, omdat wij regelmatig onderhoud doen. 

7

Van Nieuwland Tuinen: wij nemen uw tuin onder handen

De tuin is een belangrijke plek. We brengen steeds meer tijd door in onze tuin, en we doen daar ook steeds meer: we koken en dineren er met vrienden, zitten er ‘s avonds rondom het haardvuur, werken er in de middag en genieten er van de rust in de avond. Alles draait hier om beleving: u wilt genieten van de natuur en van de buitenlucht, op een manier die helemaal bij u past.

Van Nieuwland Tuinen is een tuinman in Leiden die u wil inspireren het mooiste van uw tuin te maken. Wij zijn al meer dan 35 jaar actief. Ons uitgangspunt is dat een tuin een natuurlijke en pure plek is. Wij gaan dan ook zoveel mogelijk verantwoord om met de omgeving en met de materialen die we gebruiken. We geven u advies over de tuin, en maken in overleg met u een ontwerp. Ook de aanleg en het onderhoud van de tuin nemen wij als hovenier op ons. Zo kunt u onbezorgd blijven genieten van een heerlijke tuin, die precies bij u past.

“Genieten van een heerlijke tuin, die precies bij u past”

“Uw tuin blijft mooi, doordat we ‘m regelmatig onderhouden”

Professioneel tuinonderhoud

Als hovenier in Leiden doen wij niet alleen het ontwerp en de aanleg van nieuwe tuinen: we verzorgen ook het onderhoud van uw huidige tuin. Wat goed is, hoeft niet veranderd te worden. Dankzij regelmatig onderhoud door een professionele hovenier blijft uw tuin in goede staat. U kunt bij Nieuwland Tuinen een onderhoudsabonnement afsluiten. Ons team komt dan een aantal keer per jaar bij u langs, om ervoor te zorgen dat de tuin goed onderhouden wordt. Als u ons het beheer van uw tuin laat uitvoeren, weet u zeker dat uw tuin het hele jaar door floreert.

Verantwoord tuinieren

Als hovenier in Leiden en omgeving hechten we veel waarde aan de duurzame tuin. We werken uit liefde voor de natuur. Daarbij proberen we zo verantwoord mogelijk te werken. Bij ons staat liefde voor de tuin gelijk aan liefde voor de natuur.

Hoe ziet u die aandacht voor duurzaamheid en verantwoord tuinieren bij ons terug? In onze ontwerpen en in de aanleg van de tuinen gebruiken we zoveel mogelijk natuurlijke en verantwoorde materialen, bijvoorbeeld restmaterialen. Ook letten we op het verbruik van water en energie: dat proberen we tot een minimum te beperken.

Dankzij onze natuurvriendelijke ontwerpen krijgt de tuin niet alleen een decoratieve functie, maar wordt het een levende plek, waarin groen onze gezondheid en de kwaliteit van ons levensmilieu verbetert, en waarin flora en fauna welig kunnen tieren.

Van Nieuwland Tuinen is trots lid van Dutch Quality Gardens. Deze groep van vijftig tuinbedrijven staan voor kwaliteit, creativiteit en ambitie. Ook duurzaamheid staat bij deze groep hoog in het vaandel.

“We werken verantwoord en uit liefde voor de natuur”

Hovenier Leiden

Duurzaam

100% op maat

Vrijblijvende offerte

Bel 071-5155775 voor een afspraak in uw tuin!

Hovenier Leiden gezocht?

Zoekt u naar een goede hovenier in Leiden of omgeving? Dan bent u bij Van Nieuwland Tuinen aan het juiste adres. Heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw tuin? Als erkend hovenier helpen we u graag met advies over uw tuin. Bel ons op, of neem contact met ons op via het contactformulier op de website. Een van onze ervaren medewerkers staat u graag te woord.

Wilt u een offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook. Maak een afspraak, en samen met u kijken we naar de mogelijkheden.

Haarlemmerstraatweg 10, 2343 LB Oegstgeest