Hovenier Katwijk

Hovenier Katwijk voor uw tuin?

Al meer dan 35 jaar is Van Nieuwland Tuinen dé hovenier in Katwijk en omgeving. Met die ervaring en passie gaan we ook bij u aan de slag. Daarbij staan respect voor milieu en natuur altijd centraal. Uw tuin moet er niet alleen mooi uitzien en fijn zijn om te verblijven, maar ook een goed gevoel geven. Daarom werken wij op een duurzame manier.

Wij staan voor een moderne visie op tuinieren. Dat betekent niet bang zijn om nieuwe dingen uit te proberen in onze tuinontwerpen. Maar het betekent ook dat we ons verdiepen in duurzame, nieuwe manieren om een tuin aan te leggen en te onderhouden. Ons streven is om u een tuin te geven die het milieu niet belast, maar helpt en er onderdeel van uitmaakt. Met veel oog voor detail en door te werken met de beste natuurlijke materialen, planten en bomen creëren we ook voor u een prachtige, rustgevende tuin.

Bent u op zoek naar een hovenier in Katwijk die uw tuin kan onderhouden? Of wilt u een prachtige nieuwe tuin aan laten leggen? Hoe klein of groot uw tuin ook is, Van Nieuwland Tuinen staat voor u klaar. Samen met u maken we een plan en voeren we dat uit op een degelijke en duurzame manier. Interesse?

Van begin tot eind

Tuinontwerp

In overleg met u maken wij een ontwerp die helemaal bij u past, 100% op maat.

Tuinaanleg

Bij het aanleggen van de tuin gaan we verantwoord om met de omgeving en de materialen die we gebruiken. 

Tuinonderhoud

U kunt het hele jaar door onbezorgd blijven genieten van uw tuin, omdat wij regelmatig onderhoud doen. 

7

Van Nieuwland Tuinen ontwerpt uw nieuwe tuin

Een mooie tuin is een samenkomst van cultuur en natuur. Het is een ruimte waar we steeds meer tijd doorbrengen, en waarin we steeds meer verschillende dingen doen. We werken er, we koken en dineren er met vrienden, en we zitten er ‘s avonds rondom het haardvuur. In de tuin draait alles om beleving. Rust en groen is daarin belangrijk, maar een tuin is ook een plek om iets te doen. Kortom – zoveel wensen, zoveel tuinen. Wij zorgen ervoor dat u een tuin krijgt die precies aansluit bij uw wensen en eisen.

Van Nieuwland Tuinen wil u inspireren om het meeste uit uw tuin te halen. Dat doen we al meer dan 35 jaar met veel plezier. Ons uitgangspunt is daarbij dat een tuin een natuurlijke en pure plek moet zijn. Als we een tuin aanleggen, gaan we dan ook zo verantwoord mogelijk om met de omgeving. Ook over de materialen die we gebruiken denken we goed na. Als klant geven we u graag advies over de tuin. In overleg maken we een ontwerp, dat onze ervaren hoveniers vervolgens aan kunnen. Ook het onderhoud van de tuin voeren we graag voor u uit. Zo kunt u in ieder jaargetijde genieten van uw nieuwe tuin.

“Een tuin die precies aansluit bij uw wensen en eisen”

“Wij houden uw tuin het hele jaar door in optimale conditie”

Professioneel tuinonderhoud

Een hovenier kan niet alleen een nieuwe tuin aanleggen. Van Nieuwland Tuinen doet ook graag onderhoudswerk in uw tuin. Kost het verzorgen van uw tuin u (te) veel tijd, dan kunt u dat wellicht beter aan een professional overlaten. Met regelmatig onderhoud houden wij uw tuin het hele jaar door in optimale conditie.

Een onderhoudsabonnement afsluiten is ook mogelijk. Dat betekent dat onze ervaren hoveniers ieder seizoen bij u langskomen om de tuin op orde te maken. De bomen en planten krijgen van ons de verzorging die ze nodig hebben. Als u ons het beheer van uw tuin laat uitvoeren zal uw tuin het hele jaar door floreren.

Tuinieren met het oog op duurzaamheid

Zoekt u een hovenier in Katwijk die met respect omgaat met de omgeving en de natuur? Van Nieuwland Tuinen hecht veel waarde aan de duurzame tuin. Wij doen ons werk omdat we houden van de natuur, van de rust en van de ruimte die een tuin u kan bieden. Daar past een moderne en duurzame aanpak bij.

Dat is goed terug te zien in onze aanpak. Vraagt u ons om een tuin te ontwerpen of aan te leggen, dan gebruiken we daarbij natuurlijke en verantwoorde materialen – zonder daarbij overigens op de kwaliteit in te leveren. Daarbij kunt u denken aan restmaterialen, duurzaam geproduceerde planten en grond die op een manier gewonnen is die het milieu zo min mogelijk belast. Ook tijdens het aanleggen van de tuin letten we op het verbruik van water en energie. Dat proberen we tot een minimum te beperken.

Een moderne tuin heeft niet alleen een decoratieve functie. Dankzij onze aanpak en visie wordt de tuin echt een levendige en functionele plek, en een onderdeel van uw woning of bedrijf. Het groen in de tuin is niet alleen goed voor uw eigen gezondheid, maar ook voor de flora en fauna die er welig in tieren.

Wij mogen ons met trots lid noemen van Dutch Quality Gardens. Deze vereniging van tuinbedrijven waarborgen kwaliteit en duurzaamheid. Samen zetten we ons in voor tuinen die een essentiële bijdrage aan de natuur en aan het levensmilieu van flora en fauna in Nederland.

“Wij gaan met respect om met de omgeving en de natuur”

Hovenier Katwijk

Duurzaam

100% op maat

Vrijblijvende offerte

Bel 071-5155775 voor een afspraak in uw tuin!

Hovenier Katwijk gezocht?

Zoekt u naar een goede hovenier in Katwijk of omgeving? Neem dan contact op met Van Nieuwland Tuinen. Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring met het aanleggen van moderne, duurzame tuinen.

Als erkend hovenier helpen we u graag met advies over uw tuin. Een professioneel advies is vaak het begin van een prachtige tuin. Bel ons dus voor gratis en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bereiken door middel van het contactformulier op de website. Een van onze ervaren hoveniers staat u graag te woord!

Direct een offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook. Maak een afspraak, we kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Haarlemmerstraatweg 10, 2343 LB Oegstgeest