Hovenier Hillegom

Hovenier Hillegom gezocht?

Heeft u plannen om de tuin aan te pakken, dan bent u bij Van Nieuwland Tuinen aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring: we werken al meer dan 35 jaar als hovenier in Hillegom en omgeving. Met veel liefde voor het milieu en respect voor de natuur maken we uw tuin een fijne omgeving. Onze hoveniers denken graag met u mee over hoe we uw tuin zo fijn mogelijk kunnen maken.

Wij hebben een uiterst moderne visie op tuinieren. Dat betekent niet alleen dat we nieuwe dingen willen uitproberen, maar ook dat we ons best doen om te streven naar een tuin die het milieu helpt en niet belast. Sfeertuinen met unieke vormgeving zijn daarbij onze specialiteit. Met veel oog voor detail, en met de beste natuurlijke materialen, nemen we graag ook uw tuin onder handen.

Bent u op zoek naar een hovenier in Hillegom die uw tuin kan onderhouden? Of wilt u een prachtige nieuwe tuin aan laten leggen? Hoe klein of groot uw tuin ook is, Van Nieuwland Tuinen staat voor u klaar. Samen met u maken we een plan en voeren we dat uit op een degelijke en duurzame manier. Interesse?

Van begin tot eind

Tuinontwerp

In overleg met u maken wij een ontwerp die helemaal bij u past, 100% op maat.

Tuinaanleg

Bij het aanleggen van de tuin gaan we verantwoord om met de omgeving en de materialen die we gebruiken. 

Tuinonderhoud

U kunt het hele jaar door onbezorgd blijven genieten van uw tuin, omdat wij regelmatig onderhoud doen. 

7

Van Nieuwland Tuinen ontwerpt uw nieuwe tuin

Van een mooie tuin kan iedereen genieten. We brengen met zijn allen steeds meer tijd door in onze tuin, en we gebruiken de ruimte voor steeds meer verschillende dingen. We koken en dineren er met vrienden, zitten er ‘s avonds rondom het haardvuur, en genieten er van de rust. In de tuin draait alles om beleving. In een tuin die helemaal bij u en bij uw woning past, kunt u optimaal genieten van de buitenlucht en van de ruimte.

Van Nieuwland Tuinen wil u inspireren om het meeste uit uw tuin te halen. Dat doen we al meer dan 35 jaar met veel plezier. Ons uitgangspunt is daarbij dat een tuin een natuurlijke en pure plek moet zijn. Als we een tuin aanleggen, gaan we dan ook zo verantwoord mogelijk om met de omgeving. Ook over de materialen die we gebruiken denken we goed na. Als klant geven we u graag advies over de tuin. In overleg maken we een ontwerp, dat onze ervaren hoveniers vervolgens aan kunnen. Ook het onderhoud van de tuin voeren we graag voor u uit. Zo kunt u in ieder jaargetijde genieten van uw nieuwe tuin.

“Een tuin die helemaal bij u en bij uw woning past”

“Met regelmatig onderhoud houden wij uw tuin in bloei”

Professioneel tuinonderhoud

Een hovenier kan niet alleen een nieuwe tuin aanleggen. Van Nieuwland Tuinen doet ook graag onderhoudswerk in uw tuin. Kost het verzorgen van uw tuin u (te) veel tijd, dan kunt u dat wellicht beter aan een professional overlaten. Met regelmatig onderhoud houden wij uw tuin het hele jaar door in optimale conditie.

Een onderhoudsabonnement afsluiten is ook mogelijk. Dat betekent dat onze ervaren hoveniers ieder seizoen bij u langskomen om de tuin op orde te maken. De bomen en planten krijgen van ons de verzorging die ze nodig hebben. Als u ons het beheer van uw tuin laat uitvoeren zal uw tuin het hele jaar door floreren.

Tuinieren met het oog op duurzaamheid

Zoekt u een hovenier in Hillegom die met respect omgaat met de omgeving en de natuur? Van Nieuwland Tuinen hecht veel waarde aan de duurzame tuin. Wij doen ons werk omdat we houden van de natuur, van de rust en van de ruimte die een tuin u kan bieden. Daar past een moderne en duurzame aanpak bij.

Hoe ziet u dat terug in onze aanpak? In onze ontwerpen en in de aanleg van de tuinen gebruiken wij zoveel mogelijk natuurlijke en verantwoorde materialen. Denk bijvoorbeeld aan restmaterialen, duurzaam geproduceerde planten en grond die op een manier gewonnen is die het milieu zo min mogelijk belast. Ook tijdens het aanleggen van de tuin letten we op het verbruik van water en energie. Dat proberen we tot een minimum te beperken.

Een tuin heeft niet alleen een decoratieve functie. Dankzij onze aanpak en visie wordt de tuin echt een levende plek. Het groen in de tuin is niet alleen goed voor uw eigen gezondheid, maar ook voor de flora en fauna die er welig in tieren.

Wij mogen ons met trots al een aantal jaar lid noemen van Dutch Quality Gardens. Deze vereniging van tuinbedrijven waarborgen kwaliteit en duurzaamheid. Samen zetten we ons in voor tuinen die een essentiële bijdrage aan de natuur en aan het levensmilieu van flora en fauna in Nederland.

“Wij zorgen voor een moderne en duurzame aanpak”

Hovenier Hillegom

Duurzaam

100% op maat

Vrijblijvende offerte

Bel 071-5155775 voor een afspraak in uw tuin!

Hovenier Hillegom gezocht?

Zoekt u naar een goede hovenier in Hillegom of omgeving? Neem dan contact op met Van Nieuwland Tuinen. Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring met het aanleggen van moderne, duurzame tuinen.

Als erkend hovenier helpen we u graag met advies over uw tuin. Bel ons dus op als u advies wilt over uw tuin. U kunt ons ook bereiken door middel van het contactformulier op de website. Een van onze ervaren hoveniers staat u graag te woord!
Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Maak gerust een afspraak, dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden.

Haarlemmerstraatweg 10, 2343 LB Oegstgeest