Bernard groeit binnen 3 jaar van zij-instromer naar voorman

Maak kennis met Bernard

Maak kennis met onze collega Bernard. Bernard (31) werkt inmiddels alweer 3 jaar als hovenier aanleg in het particuliere segment. Hij legt de mooiste tuinen aan voor Van Nieuwland Tuinen. Binnen 3 jaar groeide Bernard door van zij-instromer naar voorman. En ondertussen stuurt hij één man aan en coördineert regelmatig meerdere ploegen op de klus.

Van logistieke naar groene sector

Bernard werkte hiervoor in de logistieke sector. Hier regelde hij het vervoer van gevaarlijke stoffen en alles daaromheen. Bernard stuurde hierbij twee collega’s aan. Dit talent merkte Van Nieuwland Tuinen al snel op, waardoor Bernard in een korte tijd doorgroeide naar de functie van voorman. Bernard verliet zijn oude werkgever omdat hij op zoek was naar een baan met meer vrijheid en beweging. En die vond hij dubbel en dwars bij zijn nieuwe baan!

 

“Ik geniet het meest van maatwerk tuinen”

“Waar ik het meest van geniet? Strakke tuinen waar denkwerk in zit. Ik vind het gaaf om strakke bestrating, perfect passend houtwerk en de meest waterpas plantbakken te maken van diverse materialen. En toch houd ik niet van de standaard tegeltuin met kunstgras. Het is ook niet praktisch in de warme zomers. We zorgen dus altijd voor een mooie combinatie van bestrating en groen. Dit zorgt voor een natuurlijk geheel.

Mijn passie ligt bij maatwerk in de tuin. Bij het maken van een overkapping, vlonder of plantenbak, denken we van tevoren goed na over de uitvoering. Maar ook tijdens de uitvoering moet je goed blijven nadenken. Nu zijn we nu bijvoorbeeld bezig met een daktuin waarbij we zo efficiënt mogelijk moeten werken omdat we de materialen via de hijskraan aan en af moeten voeren; dat houdt het leuk en uitdagend.

Van Nieuwland Tuinen staat voor tuingeluk

De meeste tijd werk ik aan opdrachten voor Van Nieuwland Tuinen. Dit is een exclusief merk van M. van der Spek GROEP. Bij Van Nieuwland Tuinen focussen we ons puur op particuliere tuinen en gaan we voor nét dat stukje extra. We werken hier vaak aan tuinen met een meer bijzondere of luxe uitstraling. Waar M. van der Spek ijzersterk is in het vervullen van alle wensen van de klant, focust Van Nieuwland Tuinen zich in het bijzonder op ‘tuingeluk’. We zijn hierin nog meer een adviesorgaan om je tuin zoveel mogelijk te laten leven. Zo genieten niet alleen onze klanten, maar ook de dieren in de natuur extra van de tuin.

 

“Als collega’s hebben we veel voor elkaar over”

Naast gave dingen maken, maakt het contact met klanten en collega’s het werk ook leuk. Het leukste aan het klantcontact vind ik het bespreken van het werkplan en de wensen van de klant. Dit zorgt regelmatig voor uitdagingen, maar daar geniet ik juist van. En ook de collega’s gaan heel prettig met elkaar om; iedereen heeft wat voor elkaar over. Uiteindelijk hebben we allemaal hetzelfde doel: mooie tuinen creëren voor onze klanten in een prettige onderlinge werkomgeving. Zo gaan we met een voldaan gevoel naar huis.”

Vakkundige vertaling van het tuinontwerp

Na de ontwerpfase gaan we verder met de uitvoering van het tuinontwerp. Het is mogelijk voorbereidende werkzaamheden zelf uit te voeren, of alles uit handen te geven. Wij leggen de tuin vakkundig aan, in nauwe samenwerking met de klant. Goede bedrijfsvoering, inzet van vakkundig personeel, duidelijke afspraken en een hoge mate van service zijn hiermee verzekerd.

Naast de aanleg van complete tuinen, kun je bij Van Nieuwland Tuinen ook terecht voor het aanpassen en opknappen van jouw tuin. Vaak gaat dit om kleinere werkzaamheden waar geen ontwerp voor nodig is. Denk hierbij aan het plaatsen van tuinafscheidingen, aanleg van beplanting, vernieuwen van het gazon, vijveraanleg en boomverzorging. Wij komen graag bij je langs om de werkzaamheden te bespreken.

Van begin tot eind

Het tuinplan uitvoeren

Ons vakkundige team gaat aan de slag met jouw tuinplan.

7

Communicatie staat voorop

Wij houden nauwe samenwerking met de klant, zodat de tuin helemaal naar wens is.

7

Renovatie

Wij renoveren ook bestaande tuinen, naast de aanleg van nieuwe tuinen.

7

Maak een afspraak in jouw tuin!

Duurzaam

100% op maat

Vrijblijvende offerte